Forum › Warszawa
Naturhouse na Puławskiej
sebafar 31.07.2015 16:02 |
|
Czy ktoś z was albo wasze dziewczyny, żony korzystał kiedyś z porad i suplementów Naturhouse na Puławskiej 1? Mam dużą nadwagę i żona chce, żebym schudł, dlatego zastanawiam się nad sprawdzonym dietetykiem. Sądzicie, że warto u nich?
|
# Alicja 03.08.2015 11:59 |
|
Mi się wydaje, że zdecydowanie warto. Szczegolnie ten gabinet na Puławskiej jest rewelacyjny. Naprawde chcą ci pomóc, a nie tylko pieniądze wyciągnąc.
|
# Tami_ 12.08.2015 12:48 |
|
Przejdź się do nich i sam oceń, czy ci się podoba czy nie. Ja już od pierwszej wizyty wiedziałam, że jest super i na pewno schudnę.
|
# Wiola54 25.08.2015 09:04 |
|
Ja zdecydowanie polecam.
|
# izabella 26.08.2015 10:06 |
|
Odchudzam się u nich już kilka miesięcy i efekty są. Świetny dietetyk, generalnie bardzo wykwalifikowany personel. No i mi też bardzo zależało, żeby schudnąć, to jest bardzo ważne.
|
# Podda 03.07.2016 00:56 |
|
Jak chudnąć to spokojnie z NaturHouse. Chodziłam na Puławską. Mi się udało zrzucić aż 7 kilo w dwa miesiące, spokojną i zdrową dietą od nich. Jestem bardzo zadowolona i będę polecać każdemu!
|
# Samie 04.11.2016 19:51 |
|
Ja chodziłam do nich na Puławską i uważam że NaturHouse to najlepsze centrum dietetyczne. Świetne efekty odchidzania.
|
marios 09.11.2017 19:51 |
|
Ja nie chodziłem do Natur, ale nie przepadam za sieciówkami. Zdecydowałem się na dietetyka LiveDiet24 z warszawskich Bielan (http://livediet24.com). Przede wszystkim podobało mi się indywidualne podejście do pacjenta i super motywacja.
|
# Ytorekmanovernight 09.11.2017 20:20 |
|
Nie polecam nikomu to syf najgorszy
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.