Forum › Warszawa
# Marian 14.10.2021 18:00 |
|
Prezent dla Solorza. Ciekawe jakie łapówki poszły. Może Ziobro się za to weźmie
|
# Ass 14.10.2021 20:46 |
|
A S8 zatkana. Gdzie most Krasińskiego? Gdzie przedłużenie mostu północnego?
|
# Marxelikonopka 14.10.2021 23:40 |
|
#Ass napisał(a) 14.10.2021 20:46 no i dobrze, tranzyt poza Warszawe wyprowadzac, a nie budowac kolejne mosty by wszyscy wjeżdzali do centrum.A S8 zatkana. Gdzie most Krasińskiego? Gdzie przedłużenie mostu północnego? |
# Madbutcher 15.10.2021 09:01 |
|
Jak wiadomo w całej Warszawie jest już wodociąg i kanalizacja, wszystkie drogi utwardzone, nawet małe uliczki na obrzeżach, szkoła podstawowa na każdym rogu i wszędzie się dzieciaki uczą na jedną zmianę, wszystkie autobusy i tramwaje max. pięcioletnie no i mamy trzy linie metra skończone.
No a pieniądze do wydawania dalej są, więc pyknijmy sobie pieszy most przez Wisłę, bo inaczej trzeba będzie tymi pieniędzmi w kominku palić. |
# skut 15.10.2021 23:30 |
|
czy to naprawdę pierwsza potrzeba inwestycyjna Warszawy na ten czas ?
po co ta kładka, czy nie ma w Amsterdamie ? |
# Niezależny obserwator 16.10.2021 06:05 |
|
Widzę że pomysły radnych z Po są coraz bardziej beznadziejne w Warszawie na każdym przystanku są plakaty że Polski ład doprowadzi do bankructwa miasta a tu lekką ręką wydawane jest 130 milionów złotych , w telewizji i portalach internetowych Rafaf Trzaskowski ciągłe grzmi że kasa miasta nie będzie miała na komunikację miejską miasto czeka paraliż a jednocześnie zapowiada zwężenie głównej ulicy Marszałkowskiej do jednego pasa w każdym kierunku!!! Budowa hotelu dla lgbt to też nie potrzebny wydatek można by jeszcze dużo pisać o beznadziejnych rządach w mieście st.Warszawa ale nie czas i miejsce.
|
# Rys 16.10.2021 12:42 |
|
Trzaskowski i Dombi z ZDM... zarżną to miasto, gdzie jest CBA kiedy ich potrzeba? Już wszyscy otwarcie mówią, że ten most jest bez sensu a oni dalej to forsuja i chcą wywalić pieniądze, których miastu brakuje!
|
# Openmind 17.10.2021 22:07 |
|
Wg mnie taka kładka nareszcie zapewni przeprawę rowerową i pieszą bez smogu, spalin i hałasu pojazdów. Bardzo dobry pomysł dla rozwijających się dzielnic m.in. Białołęki, Targówka. Ten most skróci mi dojazd rowerem z Białołęki na Mokotów do biura. Oby powstał tak szybko jak basen i centrum Sport w Markach, wybudowane przez Budimex.
|
# Gecko 17.10.2021 22:15 |
|
#Openmind napisał(a) 17.10.2021 22:07 Ten most skróci mi dojazd rowerem z Białołęki na Mokotów do biura. Jak sobie dawales rade dotychczas? Ponton? Ja musialem zrezygnowac ze swietnej oferty pracy, bo nie mialem jak dostac sie rowerem na druga strone Wisly :( |
# Brzoza brodawkowata 18.10.2021 09:47 |
|
#Openmind napisał(a) 17.10.2021 22:07 Ten most skróci mi dojazd rowerem z Białołęki na Mokotów do biura. Oby powstał tak szybko jak basen i centrum Sport w Markach, wybudowane przez Budimex. O Boże, cóż za propaganda. |
# qvertz 20.10.2021 18:11 |
|
A tymczasem nie ma i długo nie będzie: III linii metra, buspasów, obwodnicy Warszawy od strony Pragi i Grochowa, miejskiego odcinka trasy N-S, spalarni śmieci, planów zagospodarowania przestrzennego i tramwaju z Wilanowa na Dworzec Zachodni. O IV linii metra łączącej Mokotów, Ochotę, Wolę i Bemowo nie ma nawet co wspominać. Za to króluje narzucanie ideologii w przestrzeni publicznej, bezkarne opłaty za nic, wspieranie LBT-coś tam, przyzwolenie na patodeweloperkę oraz bezmyślne zwężanie ulic. Lewacka i tak naprawdę anty-obywatelska władza miasta śmieje się mieszkańcom Warszawy w twarz. A oni i tak głosują na to totalniactwo co 4 lata. Żenada.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.