REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Najlepszy Żłóbek w Warszawie

# martta44

07.02.2017 19:05

Szukacie miejsca w Warszawie gdzie możecie zostawić swoje dziecko i będzie pod najlepszą z opieką ? Według mnie idealnym miejscem jest http://www.unitedtoddlers.pl/ świetnej jakości wykwalifikowania specjaliści zajmą się pod waszą nieobecnością waszym dzieckiem jak swoim !

# ssa

31.05.2017 14:36

Córka z synem spędzają czas w żłobku Kajtusie na Białołęce. Bałam się na początku, ale kadra żłobka dała mi mnóstwo porad i pewien okres adaptacji. Organizacja jest super. Od razu wiesz, co trzeba dzieciom przekazać. Dzięki temu, że rodzeństwo zapisywałam otrzymaliśmy zniżkę 10%. Angielski na dobrym poziomie w żłobku, zabawy przemyślane i zróżnicowane, właściciela to również matka, więc od razu większe zaufanie. Do tego dochodzi rozbudowany ogródek, w miarę korzystne wyżywienie i stosunkowo tanie, czytanie ciekawych bajek. Jako rodzic otrzymasz pełne wsparcie przy kompletowaniu wyprawki, co uważam za duży plus. Cały proces zapisu przechodzisz razem z obsługą. Abonament miesięczny 840 złotych.

Mars40

22.12.2018 15:45

Pamiętajcie, że chodzi przede wszystkim o bezpieczny i odpowiedni rozwój Waszych maluchów. To podstawowa sprawa, o którą powinniście zadbać. Warto zajrzeć do http://sensoludki.pl/ i pomyśleć o takim wyborze. Moim zdaniem to najlepsza opcja, sami się o tym przekonajcie.

REKLAMA

# katarzynakw

24.07.2019 00:04

Moim zdaniem warto wziąć pod uwagę Akademię Młodych Talentów, to żłobek prywatny na Mokotowie. Dobra kadra, plan zajęć dla dzieciaków ciekawy, mogą uczestniczyć w zajęciach aktorskich, tanecznych, muzycznych, to szansa, zeby dziecko sprawdziło w czym jest dobre i co go interesuje.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni