Forum › Warszawa
# Adam123 29.06.2020 11:17 |
|
Jeśli jak sam mówi Półrolniczak okrada mienie miasta bezumownie, tzn że zarówno miasto nie dostaje z tego tytułu nawet 1 zł, pamiętajmy o handlu mieszkaniami lewymi mieszkaniami przez rsmprage, oraz o fakcie potwierdzanym przez sady ze na cudzym mieniu nie mozna żadnego spółdzizelczego prawa ustanowic wiec żaden tytuł do lokalu skutecznie nie powstał, dlaczego miasto nie chce uregulowac na rzecz mieszkancó miasta zamieszkujacych jego zasoby tego stanu tylko na rzecz czerwonej komunistycznej hołoty?
|
# 23w 02.10.2020 07:36 |
|
Zaraz okarze się, że bloki utraciły swoją żywotność i wszyscy mają się wynosić
|
# qwerty123 26.09.2023 22:05 |
|
Warszawa, 26 września 2023 roku
Oświadczenie Ja Adam Rymski wycofuję się ze swoich słów dotyczących Robotniczej Spółdzielni Mieszkaniowej Praga i jej Zarządu, które opublikowałem na portalu tustolica.pl jako użytkownik Adam123 w formie komentarza z dnia 29 czerwca 2020 r. o godzinie 11:17 pod artykułem pt. Na czyim gruncie stoi blok Mamy spółdzielców dwóch kategorii. Przyznaję, że moje wypowiedzi były nieprawdziwe, a sposób ich sformułowania był obraźliwy i naruszał dobre imię oraz poniżał Robotniczą Spółdzielnię Mieszkaniową Praga i członków Zarządu Robotniczej Spółdzielni Mieszkaniowej Praga, za co Robotniczą Spółdzielnię Mieszkaniową Praga i członków jej Zarządu przepraszam. Adam Rymski |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.