Forum › Bemowo
# AniaG 21.01.2016 17:06 |
|
Oj,coś się zera Panie Dominiku Panu rozmnożyły.Projekt jest wyceniony (wstępnie) na 80 tys.zł a nie 800 tys.zł.
|
# Dominik Gadomski tustolica.pl 22.01.2016 13:12 |
|
@AniaG
To nie mój tekst, ale dziękuję za uwagę :) |
# AniaG 22.01.2016 13:16 |
|
#Dominik Gadomski tustolica.pl W takim razie,przepraszam i dziękuję za przekazanie info dalej:)
|
# rex 22.01.2016 13:29 |
|
Nie macie kużwa na co wydawać pieniędzy? Barany urzędnicze. Do uczciwej pracy się weżcie
|
# SąsiadkaA 22.01.2016 14:09 |
|
#rex To nie urzędnicy wydają pieniądze a...mieszkańcy!Czy w Twoim bloku na Osmańczyka nie działa wyszukiwarka?Proszę,poczytaj o Budżecie Partycypacyjnym a nie obrażasz wszystkich.I wyjdź z psem na spacer na Fort Bema,za dużo siedzisz przed kompem.
|
# gość 24.01.2016 22:07 |
|
Przecież tam po zmroku żywej duszy nie ma bo strach tam chodzić. I wszystko jest rozkradane: sadzonki drzew, latarnie ...
|
# rex 25.01.2016 14:38 |
|
SąsiadkaA
#rex To nie urzędnicy wydają pieniądze a...mieszkańcy!Czy w Twoim bloku na Osmańczyka nie działa wyszukiwarka?Proszę,poczytaj o Budżecie Partycypacyjnym a nie obrażasz wszystkich.I wyjdź z psem na spacer na Fort Bema,za dużo siedzisz przed kompem. Ty naprawdę jesteś taki durny /durna/ , czy tylko udajesz, że wierzysz w budżet partycypacyjny ???? A o mojego psa się nie martw. Wychodzi sam, ma większe IQ od ciebie. |
# rex 25.01.2016 14:39 |
|
SąsiadkaA
#rex To nie urzędnicy wydają pieniądze a...mieszkańcy!Czy w Twoim bloku na Osmańczyka nie działa wyszukiwarka?Proszę,poczytaj o Budżecie Partycypacyjnym a nie obrażasz wszystkich.I wyjdź z psem na spacer na Fort Bema,za dużo siedzisz przed kompem. Ty naprawdę jesteś taki du.rny /du.rna/ , czy tylko udajesz, że wierzysz w budżet partycypacyjny ???? A o mojego psa się nie martw. Wychodzi sam, ma większe IQ od ciebie. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.