REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# kochajaca mama

10.06.2014 13:38

Byłam na spotkaniu i nie żałuje

Olinola

09.10.2014 08:46

A moim zdaniem warto byłoby się wybrać do dobrego psychologa dziecięcego. Moja córcia zaczęła się w nocy moczyć kiedy poszła po raz pierwszy do przedszkola. Tak bardzo przeżywała tę zmianę.
W końcu zdecydowaliśmy się na wizytę. Przyjeła nas pani Marta Bogusławska Michniak. Obecnie przyjmuje w gabinecie na ulicy Gocławskiej:
http://psychoterapia-kielczyk.pl/ - tutaj macie kontakt. Dzięki niej córcia odzyskała pewność siebie . Pani psycholog poinstruowała nas jak powinniśmy z nią postępowac.

# bummeranng

14.10.2014 10:44

Ciekawi mnie w jaki sposób z własnymi problemami radzą sobie lekarze specjaliści i psychologowie.
Komus radzić na podstawie prelekcji podręcznikowej jest łatwo.
Bo jakoś wątpię aby problemy omijały tych, którzy zostali poleceni w niniejszym artykule.

REKLAMA

# Pan Zbyszek

20.01.2017 12:37

To było coś cudownego, szkoda, że tak dawno
http://www.dla-powietrza.pl/s_cat,15,piecyki_naftowe.html

# grand

25.02.2017 01:18

Najlepiej iść w takim przypadku do psychologa. Moim zdaniem tylko odpowiednia terapia potrafi pomóc. Z tego co się orientuję, to świetnych specjalistów mają w Psychomedic. Można się do nich zarejestrować online poprzez kalendarz na stronie oraz telefonicznie pod nr : 22 253 88 88.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni