Forum › Białołęka
ministerstwo środowiska
# piotrek 28.02.2007 10:19 |
|
już nie posiada członu "ochrony", bo nigdy go nie chroniło. tokarczuk, szyszko to zachłanne urzędole realizujące plan meliorantów i budowniczych kosztem najwiekszego naszego wspólnego skarbu, którego nikt i nic już nie jest w stanie odbudować, to co natura tworzyła przez miliony lat, ta banda rujnuje w kilka tygodni , miesięcy, lat.
w związku z powyższym twierdzę, że zatrudnianie tysięcy, dziesiatek zachłannych urzędoli w komórkach ochrony środowiska jest wyrzucaniem pieniedzy w błoto, bowiem te organy to przykrywka dla meliorantów i budowniczych....ło momy pozwolenie łod łochrony środowiska, ło......wywalić to na zbity ryj do przerzucania obornika, a kasę przeznaczyć dzieciom, broń boże kolejnym złodziejom w czarnych ciuchach. wydaje mnie się, iz jest to kasa w dziesiątkach milionów, a z utzrymaniem budynków i całego zaplecza w setkach, więc już znalazłem pieniądze. a że to 2 lewe ręce, to do normalnej roboty się nie wezmą, więc po 400 stówki z zapomogi....pedofil morderca to jest ktoś z klasą w porównaniu z mordercami naszej przepięknej przyrody, jak ja ich nienawidzę.... |
# clio 28.02.2007 21:25 |
|
piotrusiu a jak ty za stodoła na ojcowiżnie jeszcze, męczyłeś zwierzątka a w sadzie na drzewkach wycinałes scyzorykiem "kocham zośkę"-córke sołtysa to była ochrona środowiska?
żdżbło w oku bliżniego....... |
# piotrek 01.03.2007 19:41 |
|
wspomnienia z dzieciństwa przemawiają w twojej podświadomości, ale na konwaliowej nie było nawet 3o i kilka lat(od 5, 6 roku dopiero coś tam pamiętam) stodoły. sołtysa nie było, bo urzędole rządzili na wójcika karolka, zośki nigdy nie pukałem i nie kochałem,a widzę jesteś miejscowy, skoro tak to skąd jesteś jarząbku wszyskowiedzący i mądrzejszy od krowy?
|
# clio 08.03.2007 14:10 |
|
nie tlumacz się pietrek
i tak z twoich pseudointelektualnych postów wieje wioskową trauma z dzieciństwa |
# wpis111 09.03.2007 12:13 |
|
www.komslow.blog.onet.pl
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.