REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Minigolf na Choszczówce

# Tomek

01.09.2006 11:29

Czy ktoś już grał, minigolf znajduje się na ulicy Polnych Kwiatów 48, przejeżdżam nią do pracy codiennie a w ten weekend zamierzam tam się wybrać - czy warto?

Matka_Sławka_z_Gdańska

01.09.2006 12:11

Jakby nie patrzac idzie o trafienie do dziury. Auuuu.... czujesz, prawda ? I dlatego...
... dlatego Tomku, najpierw zapytaj w Parafii, moze raczej kogos ze egzekutywy, bo chyba do Ksiedza Proboszcza to nie wypada isc , czy mozesz sobie na taki incydent pozwolic i czy ewentualne uczestnictwo w tego typu przyjemnosci nie dobije sie ujemnie na lacznej, rocznej ocenie dokonywanej podczas zbiorki pieniedzy w trakcie swiatecznej lustracji duszpasterskiej.
Nie mowiac o tym, ze mozesz sobie po grze wyobrazac, ze po dokonaniu nedznego zywota na tej ziemi , stajac u bram krolestwa niebieskiego bedziesz mogl pocalowac klamkie... bo bylo przyjemnie ...
Rozumiesz ? Taki wewnetrzny zal... a ha, ha, ha !

# kaczordonald

01.09.2006 14:32

Ja grałem, dość tródny, zwłaszcz 17nasty dołek, można pograć.
Ciekawy jest komentaż Matka_Sławka_z_Gdańska - nie wiedzałem, że są tak nawiedzone_osoby_z_żalem dodam, że naprawde zasługują na to państo...

REKLAMA

# :D

01.09.2006 15:50

też się wybieram w weekend, trzeba będzie zagrać partyjkę panie tomku
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl