Forum › Białołęka
# WW1 31.01.2012 12:40 |
|
To osiedle to wielka lipa. Woda na osiedlu po każdym deszczu i pod budynkiem za sprawą strumyka. Grzyba widziałem nawet na poddaszu.
|
# anonim 31.01.2012 14:41 |
|
Teraz nie jest lepiej nowy zarząd oszczędza na wszystkim nawet prąd w gniazdkach w garażu powyłączali i mieszkańcy nie maja dostępu do prądu za który płacą.
|
# anonimka 01.02.2012 14:29 |
|
Anonim stwarza zagrożenie pożarem i jeszcze narzeka.
|
# Analna 01.02.2012 15:57 |
|
Kupiłam tu mieszkanie. Życiowa porażka. Trzeba szybko sprzedać zanim pójdzie smród po Tarchominie.
|
# zdegustowany 01.02.2012 17:22 |
|
Całkowicie zgadzam się z WW1, z anonimem tez. Wykonanie tragiczne-za ciężko zarobione pieniądze kupujących...Nazwa osiedla powinna zostać zmieniona na 'Alternatywy 4".Byc moze także w najbliższym czasie, chcące sie wykazać`nowe`działaczki wspólnoty wydadzą zarządzenie z przymusem uczestnictwa w chórze lub kabarecie.. Prąd w garażu został odcięty-proponuję także wyłączenie oświetlenia na klatkach schodowych czy na zewnątrz bloku. I likwidację ochrony, która wpuszcza na osiedle każdego-więc po co ponosić koszty.??Pozdrawiam. Zyczę powodzenia.
|
# pikaczuk 01.02.2012 20:55 |
|
Popieram poprzednie wypowiedzi względem pań z zarządu i ich przyjaciela Staszka administratora.A kabaret to już jest z zarządem i Staszkiem w roli głównej zresztą administrator został powołany po nocy i bez konsultacji z mieszkańcami a po fakcie dopiero uchwalili uchwałę albo jeszcze nie nie wiem nie wnikam w to bo ciężko się z nimi współpracuję. Zarząd dąży do skłócenia mieszkańców tylko nie wiem w jakim celu ale to efekty działań administratora nowego. Oszczędzanie oszczędzaniem ale bez przesady.
|
# eRDe 01.02.2012 21:02 |
|
Cóż narzekać, jak Strumykowa to i strumień musi być na osiedlu:))
|
# ech 05.02.2012 12:05 |
|
przecież prąd musi być wyłączony w garażach, bo przez te podtopy na osiedlu zwarcie powstałoby albo co gorsze jak napisała anonimka pożar. wtedy zamiast uniedogodnienia typu brak prądu, mielibyśmy brak samochodu - spalony złom.
co do ochrony to chyba musi wpuszczać wszystkich bo przecież mamy 'lekarza' na osiedlu i wystarczy. czy w ogóle wspólnota walczy jakoś z tym grzybem ? |
# Stoenowiec 13.02.2012 11:22 |
|
Chyba jednak powinni wam wyłączyć prąd na całym osiedlu. Szkoda że Stoenowi się to nie udało ale macie długi wiec i tak wcześniej czy później to zrobią.
|
# brak slow 13.02.2012 14:28 |
|
TAK powinniscie odlaczyc prad jak najszybciej-dla calego osiedla,placacych jak i nie. Centralnego ogrzewania nie ma w czesci bloku nr 4, od poczatku zimy ludzie maja w domu temperature ok 16-17 stopni (mimo regularnego placenia wszystkich rachunkow). Administrator i konserwator tylko zbywaja wszystkie telefony ciagle nowymi wymowkami-jest winny piec, czujnik temp, teraz zbiornik- a najbardziej wg.mnie zima bo nadeszla!!Wg mnie jedyny problem to brak kompetencji osob sie tym zajmujacych! Podtopy w garazach (wytlumaczenia braku pradu), grzyb na scianach, brak ogrzewania, "ochrona"wpuszczajaca wszystkich...Wszystko to a nawet wiecej na Strumykowej/Alternatywy 4..
|
# wsplolna 25.11.2014 20:34 |
|
Każda inwestycja Włodarzewskiej to Lipa nie kupujcie mieszkań od nich wielkie problemy moja ludzie w Sulejówku i Brwinowie
|
# Zarząd ze Strumykowej 12.11.2019 11:08 |
|
Obecny zarząd to trzy gwiazdy...stawiające wszędzie znaki drogowe, pozwalajace na przetrzymywanie przez cwaniaków sztotu na wspólnym parkingu...ale pewnie to wina tego, że jedna z nich non stop nawalona chodzi...tak sobie wybraliście, mnie już na szczęście tam nie ma.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.