REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Miejsce na meble podczas remontu

# Basia Jach

11.03.2019 11:26

Witam,
Powoli rozglądam się za miejscem gdzie mogę przechować meble na czas remontu w Warszawie. Mieszkam na Mokotowie. To będzie generalny remont mieszkania dlatego musimy wywieźć większość mebli.

# Karolina Luty

11.03.2019 12:43

Hej,
Ja podczas remontu korzystałam z magazynów samoobsługowych, akurat mieszkam na Ochocie więc mamy tu blisko magazyn Less Mess. Czysto i bezpiecznie i załapałam się jeszcze na promocję miesiąc za pół ceny. Ja polecam z czystym sercem.

marek_szklana

14.03.2019 19:02

Hej, też jak miałem remont to miałam rzeczy w Less Mess Storage, bezpiecznie no i tanio.

REKLAMA

# syfreklama

14.03.2019 21:56

ktoś coś
ktoś coś ?
ktoś coś ?
super, wspaniale, cudownie.
Dobra firma nie potrzebuje takiej szma.cianej reklamy, paradoksalnie świadczy to o braku klientów i prawdopodobnie o kiepskiej jakości świadczonych usług. Nie polecam .

# olka

13.05.2019 16:22

Hej.
Polecam less mess storage, ja tam przechowałam meble na czas remontu, wszystko szybko i sprawnie, pomieszczenia czyste i ogrzewane :)

# juhu

13.05.2019 19:16

ktoś coś
ktoś coś ?
ktoś coś ?
Dobra firma nie potrzebuje takiej szma.cianej reklamy, paradoksalnie świadczy to o braku klientów i prawdopodobnie o kiepskiej jakości świadczonych usług. Nie polecam .

REKLAMA

# Sincia

22.08.2019 16:26

#juhu - Nie rozumiem po co ten hejt. Wiem, że jest moda żeby wszystko było na nie ale akurat jeśli chodzi o Less Mess to nie mam zastrzeżeń. Dopasowałam magazyn do swoich potrzeb i od razu mogłam z niego korzystać. W czym problem, że ktoś powie, że coś mu się podoba? Wiadomo, że trzeba w tych czasach walczyć o opinie klientów...

# martynakrk

29.09.2019 10:36

nie rozumiem jaki problem, jestem jedną z osób które korzystają z ich usługi, jestem zadowolona, ktoś pyta o poradę to polecam to co mi samej się przydaje i sprawdza, wypowiadać powinny się osoby które mają faktycznie coś do powiedzenia W TEMACIE

# mara

29.09.2019 15:51

Weszłam na tą stronę szukając inspiracji, a miałam ją pod nosem, wynajmuję 0,5 metra w Less Mess Storage i myślałam, ze same takie małe miejsca maja, a jak zadzwoniłam to i 20 metrów można wynająć. Więc jak ktoś też szuka miejsca czystego i bezpiecznego dla swoich mebli to polecam zadzwonić do LessMessa 800 33 00 33
Peace.

REKLAMA

# Sincia

08.10.2019 18:54

Ja też nie wiem po co te głupie komentarze. Firma jest naprawdę fajna i przyjazna klientowi. Zawsze uśmiechnieta obsługa dodatkowo punktuje w mojej ocenie. Czysto, schludnie, jest porządek, bezpieczeństwo zapewnione dzieki alarmom, ochronie i prywatnym kłódkom na pomieszczeniach. Warto polecać to polecam i będę to robić. Ot nawet i na złość bezpodstawnemu hejtowi!

# magdamaj1982@wp.pl

08.10.2019 18:56

Oferuję pisanie prac magdamaj1982@wp.pl
Koszt napisania 1 strony to 20 zł.
Istnieje możliwość płatności w ratach. Plan pracy oraz spisy ( bibliografia, spisy tabel, rysunków ) są w cenie.
Po napisaniu pracy wykonuję raport w plagiat.pl.
Poprawki są w cenie.
Zapraszam.

# truly sruly

08.10.2019 22:47

#juhu napisał(a) 13.05.2019 19:16
ktoś coś
ktoś coś ?
ktoś coś ?
chyba faktycznie puste te pseudo magazynki stoją.....................opłacone trolle polecają , wychwalają, pieją z zachwytu och ach jak pięknie wspaniale....
klocka tam można postawić

REKLAMA

Miki

11.12.2019 14:11

Jeśli ktoś szuka miejsca na rowery, rolki itp z lata przechować to ja wynajęłam w Less Mess. świetna sprawa, bo mogę pojechać tam 24/7. Polecam
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl