REKLAMA

Forum › Targówek

REKLAMA

# GKP TARGÓWEK

11.10.2012 04:31

NO TO SIĘ W PALE NIE MIEŚCI ! PAŃSTWO URZĘDNICY MOJEGO MIASTA - NIEZWYCIĘŻONEJ WARSZAWY ! - WALCZYCIE Z OKUPANTEM ? gdzie się urodziła Pani Prezydet H.G-W. [ dwoja nazwisk ] !!! no gdzie się urodziała ? w Warszawie ? no ja p-lę !!! mam Was DOŚĆ !!! ubieracie się pięknie, wysławiacie się przepięknie [ jak Adam Mickiewicz ] , ale to nie chodzi o wygląd - dajcie mi proszę miecz obosieczny - a zrobię z tego narzędzia należyty użytek !!! a pamiętacie Państwo słowa Prezydenta Starzyńskiego : " CHCIAŁEM, BY WARSZAWA BYŁA WIELKA ... " -> moje miasto jest WIELKIE !!! pozbędziemy się pseudo patriotów ... na zbity pysk ich wywalimy ... ja WAM, mieszkańcom WARSZAWY to obiecuję !!! moje dane osobowe udostępnię każdej osobie, która o to się do mnie zwróci ... pozdrawiam

# pasjonat

11.10.2012 19:47

Warszawa jest jedna, to też moje Miasto ... nie umiem pogodzić się z "politycznymi" rozgrywkami ... biorę wędkę w dłoń - jadę na ryby !

# Targówek - dzielnica W-wy

12.10.2012 18:44

ha ha ha,
pasjonat !
nie jedź sam - ja też wędkarz !
przynętę zorganizuj Ty proszę, a ja zadbam o właściwą oprawę łowów !
pozdrawiam
NN

REKLAMA

12.10.2012 18:46

* miało byś PO- łowów ...

12.10.2012 18:47

* "byś" zmieniam na "być"

# Dariusz Jerzak

21.10.2012 12:04

W tym mieście OSiRy zabiją piłkę młodzieżową. Sądzę, że trzeba wokół tego zrobić więcej zamieszania i szumu w mediach. Kiedyś w ten sposób udawało mi się znaleźć wolne hale sportowe dla dzieciaków na Białołęce. Kontaktowałem się z Radiem dla Ciebie. Może warto i tym razem?
To na rządzących działa.
Wrzuciłem link na facebooka, może więcej osób to pokaże.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuTargówek

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni