Forum › Targówek
# GKP TARGÓWEK 11.10.2012 04:31 |
|
NO TO SIĘ W PALE NIE MIEŚCI ! PAŃSTWO URZĘDNICY MOJEGO MIASTA - NIEZWYCIĘŻONEJ WARSZAWY ! - WALCZYCIE Z OKUPANTEM ? gdzie się urodziła Pani Prezydet H.G-W. [ dwoja nazwisk ] !!! no gdzie się urodziała ? w Warszawie ? no ja p-lę !!! mam Was DOŚĆ !!! ubieracie się pięknie, wysławiacie się przepięknie [ jak Adam Mickiewicz ] , ale to nie chodzi o wygląd - dajcie mi proszę miecz obosieczny - a zrobię z tego narzędzia należyty użytek !!! a pamiętacie Państwo słowa Prezydenta Starzyńskiego : " CHCIAŁEM, BY WARSZAWA BYŁA WIELKA ... " -> moje miasto jest WIELKIE !!! pozbędziemy się pseudo patriotów ... na zbity pysk ich wywalimy ... ja WAM, mieszkańcom WARSZAWY to obiecuję !!! moje dane osobowe udostępnię każdej osobie, która o to się do mnie zwróci ... pozdrawiam
|
# pasjonat 11.10.2012 19:47 |
|
Warszawa jest jedna, to też moje Miasto ... nie umiem pogodzić się z "politycznymi" rozgrywkami ... biorę wędkę w dłoń - jadę na ryby !
|
# Targówek - dzielnica W-wy 12.10.2012 18:44 |
|
ha ha ha,
pasjonat ! nie jedź sam - ja też wędkarz ! przynętę zorganizuj Ty proszę, a ja zadbam o właściwą oprawę łowów ! pozdrawiam NN |
# Targówek - dzielnica W-wy 12.10.2012 18:46 |
|
* miało byś PO- łowów ...
|
# Targówek - dzielnica W-wy 12.10.2012 18:47 |
|
* "byś" zmieniam na "być"
|
# Dariusz Jerzak 21.10.2012 12:04 |
|
W tym mieście OSiRy zabiją piłkę młodzieżową. Sądzę, że trzeba wokół tego zrobić więcej zamieszania i szumu w mediach. Kiedyś w ten sposób udawało mi się znaleźć wolne hale sportowe dla dzieciaków na Białołęce. Kontaktowałem się z Radiem dla Ciebie. Może warto i tym razem?
To na rządzących działa. Wrzuciłem link na facebooka, może więcej osób to pokaże. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.