Forum › Targówek
# qal 09.10.2012 11:37 |
|
a ja myślałem że to jest jakieś smietnisko z jakiejś budowy albo dzikie wysypisko,a tu okazuje sie że to instalacja artystyczno - rekreacyjna fiu fiu.
|
# julia 09.10.2012 19:54 |
|
Żałośni jesteście. Nie dość że kopiujecie tematy od konkurencji, to jeszcze te najgłupsze.
|
# Rafik67 09.10.2012 20:23 |
|
znowu złodzieje z urzędu gminy nas wydymali na pieniądze :/............wywalili 80 tysięcy na taki śmietnik, teraz wywalają kolejne tysiące na fontanne przy mostku kondratowicza/wicentego - będzie to wspaniałe miejsce do spotkań dla wszelkiej maści bumelantów i meneli a na Bródnie wszystkie trzy (3) źródła wody oligoceńskiej są pozamykane bo w dwóch (2) pokradli krany a przy Bilivara nie wiadomo o co chodzi .....czyli chodzi o pieniądze................syf kiła i mogiła - jak to na bródnie
|
# mieszkanien 10.10.2012 17:52 |
|
jako mieszkaniec tej dzielnicy cieszę się, że dziennikarze zainteresowali się tą sprawą. Mam nadzieję, że przeprowadzicie dziennikarskie śledztwo. Sprawa nadaje się dla CBA i prokuratury. Wieś gminna niesie że "znajomy" burmistrza M. dostał z miasta ponad 40 tyś. zł za same jak to nazwali "konsultacje projektu". Podobno też obiekt ten nie ma zgody na użytkowanie i całe szczęście na razie żadne dziecko nie ucierpiało. 80 tyś. można było wydać mądrzej np. na GKP Targówek albo na remont którejś z ulic. Ale widać Panowie z PO dbają tylko o swoje interesy.
|
# patriota 10.10.2012 22:48 |
|
za 2 lata wybory, przyjdzie władza od jarka to rozliczy platforme co do grosza.
|
# TenSam 27.10.2012 11:24 |
|
za 2 lata wybory, ale władza przyjdzie z ruchu palikota. Juz wywalczyli 60 tys na biblioteki na targowku. Burmistrz mowil, ze nie ma na to (ksiązki) pieniedzy, a tu sie okazalo ze na taki smietnik mial 80!
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.