REKLAMA

Forum › Targówek

REKLAMA

# madkasiedziztyłu

23.10.2021 04:43

Profilaktycznie, zaaresztować wszystkich mężczyzn. I rozstrzelać.

# kwiatek

23.10.2021 10:08

niesamowite

# tylko ja

23.10.2021 17:24

Okolo 2002 r. przy moscie Gdanskim zostalem zepchniety z roweru i dostalem gonga w twarz. Spadlem w krzaki, a napastnik probowal odjechac, ale spadl mu lancuch. Dlaczego nikt o tym nie napisal? :(

REKLAMA

# Arpa61

24.10.2021 23:32

#tylko ja napisał(a) 23.10.2021 17:24
Okolo 2002 r. przy moscie Gdanskim zostalem zepchniety z roweru i dostalem gonga w twarz. Spadlem w krzaki, a napastnik probowal odjechac, ale spadl mu lancuch. Dlaczego nikt o tym nie napisal? :(
A czy wówczas to gdzieś zgłosiłeś?

# Wredny Kocur

25.10.2021 09:32

#tylko ja napisał(a) 23.10.2021 17:24

1. czym zasłużyłeś, bo nie wierzę, że ot tak? 2, jak wyżej napisano, czy zgłosiłeś? 3. czemu nie oddałeś, skoro nie mógł odjechać? 4. przestań pić sojowe latte.

# Giffhh

25.10.2021 11:45

Co z wami jest nie tak? Facet mógł zrobić dzieciakowi poważną krzywdę a wy debatujecie nad bójką przy chodniku.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuTargówek

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Butelki dla dzieci Kambukka
Kambukka Reno

REKLAMA