REKLAMA

Forum › Targówek

REKLAMA

# GraBern

13.10.2021 23:05

A ja popieram stanowisko P. Burmistrz, park nie jest miejscem na szybka jazdę na rowerze czy hulajnodze.
Chce by został taki jak jest, chce spokojnie spacerować a nie oglądać się czy ktoś najedzie na mnie czy na dziecko. Poza tym zniszczone -wycięte drzewa.

# cvb

15.10.2021 10:30

Nie ma potrzeby oddzielnej ścieżki.

# TomekB

15.10.2021 12:40

Jeżeli budowa ścieżki rowerowej miała by być kosztem drzew i krzewów w których i na których mieszkają ptaki których i tak jest mało mowa tu o wróblach bo wron kawek i gawronów mamy aż za dużo jestem przeciwny tej budowie mi osobiście rowery i hulajnogi nie przeszkadzaj po drugie kto będzie jeździł po tej ścieżce jak rodzice wychodzą z dzieckiem do parku żeby sobie pojeździło na rowerze a rodzic żeby mógł powiedzieć na ławce nikt w tym momencie nie będzie patrzył na ścieżkę rowerową przestańcie wydawać pieniądze podatników na takie bzdury mieszkam na Targówku od urodzenia będzie już 45lat ale takie bzdurntch pomysłów jak w ostatnim czasie nigdy nie było . Ścieżka jest nie potrzebna wystarczy aby każdy zwolnił .

REKLAMA

# StopWycinceDrzew

26.10.2021 11:51

Ścieżka rowerowa jest na "Obwodnicy Targówka". Przy Parku Bródnowskim również ścieżka jest wokół. Pan radny Grabowski powinien najpierw się zorientować jak to wygląda gdzie indziej a później pisać interpelacje. Nie dla wycinki drzew w Parku Wiecha, nie dla betonu w Parku Wiecha!
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuTargówek

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą