Forum › Targówek
# GraBern 13.10.2021 23:05 |
|
A ja popieram stanowisko P. Burmistrz, park nie jest miejscem na szybka jazdę na rowerze czy hulajnodze.
Chce by został taki jak jest, chce spokojnie spacerować a nie oglądać się czy ktoś najedzie na mnie czy na dziecko. Poza tym zniszczone -wycięte drzewa. |
# cvb 15.10.2021 10:30 |
|
Nie ma potrzeby oddzielnej ścieżki.
|
# TomekB 15.10.2021 12:40 |
|
Jeżeli budowa ścieżki rowerowej miała by być kosztem drzew i krzewów w których i na których mieszkają ptaki których i tak jest mało mowa tu o wróblach bo wron kawek i gawronów mamy aż za dużo jestem przeciwny tej budowie mi osobiście rowery i hulajnogi nie przeszkadzaj po drugie kto będzie jeździł po tej ścieżce jak rodzice wychodzą z dzieckiem do parku żeby sobie pojeździło na rowerze a rodzic żeby mógł powiedzieć na ławce nikt w tym momencie nie będzie patrzył na ścieżkę rowerową przestańcie wydawać pieniądze podatników na takie bzdury mieszkam na Targówku od urodzenia będzie już 45lat ale takie bzdurntch pomysłów jak w ostatnim czasie nigdy nie było . Ścieżka jest nie potrzebna wystarczy aby każdy zwolnił .
|
# StopWycinceDrzew 26.10.2021 11:51 |
|
Ścieżka rowerowa jest na "Obwodnicy Targówka". Przy Parku Bródnowskim również ścieżka jest wokół. Pan radny Grabowski powinien najpierw się zorientować jak to wygląda gdzie indziej a później pisać interpelacje. Nie dla wycinki drzew w Parku Wiecha, nie dla betonu w Parku Wiecha!
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.