REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# Mich

24.05.2021 17:05

I mam nadzieję, że się to do 2035 nie zmieni. Tak się składa, że marywilska i okolice aż po płudy to praktycznie jedyny pas zieleni i chyba też klin napowietrzający. Taka budowa jak twierdzi autor spowoduje księżycowy krajobraz na ogromnym obszarze i przy okazji pogorszenie jakości życia i wzrost hałasu dla tysięcy osób z Marcelina Płud i Białołęki Dworskiej.

# Grzegorz

24.05.2021 20:06

Nawiązanie do tekstu "Mich"
Włodarze Warszawy ,są tak oderwani od rzeczywistości i nie mają bladego pojęcia co to są "kominy napowietrzające"
Dla Fafała i jego nieudaczników , rozwiązaniem będzie posadzenie kilku Krzaków w al.Jerozolimskixh.
Wycinają stare zdrowe drzewa ,przeszło 200 letnie , zamiast sądzą również drzewka które usychają w połowie. Tak pół na pół
To są nieudacznicy , zaprzańcy i złodzieje.

# Asa

24.05.2021 22:55

Kuriozalny pomysł robienia drogi dla przyjezdnych. Podczas gdy mieszkańcom brakuje dostępu do parków i terenów, skwerów.

REKLAMA

# Kosdertor

25.05.2021 13:49

Ja się pytam kiedy przebudowa ul. Płochocińskiej na 2 pasy?

# Marian

25.05.2021 17:09

#Asa napisał(a) 24.05.2021 22:55
Kuriozalny pomysł robienia drogi dla przyjezdnych. Podczas gdy mieszkańcom brakuje dostępu do parków i terenów, skwerów.

A może zbudować miasto gdzie indziej. Wtedy będziesz miał spokój. Tylko do roboty daleko

# panatol

26.05.2021 13:05

#Asa napisał(a) 24.05.2021 22:55

no tak, jak włodarz głosi:
po co budować drogi na wsiach jak w mieście już mamy...
po co robić lasy i parki w miastach, skoro na wsiach już lasy i zielone pola są...
jak widzę takie komentarze o przyjezdnych, słoikach itp, to szybko sobie przypominam, że po wojnie w Warszawie prawdziwych warszawiaków niewielu zostało - Niemcy zrobili swoje, później też sowieci...
A po wojnie komuniści do Stolicy naściągali swojej czerwonej hołoty, i ta właśnie i ich potomkowie siebie mieni rdzennymi warszawiakami...

REKLAMA

# Mamona

26.05.2021 14:21

#panatol napisał(a) 26.05.2021 13:05

no tak, jak włodarz głosi:
po co budować drogi na wsiach jak w mieście już mamy...
po co robić lasy i parki w miastach, skoro na wsiach już lasy i zielone pola są...
jak widzę takie komentarze o przyjezdnych, słoikach itp, to szybko sobie przypominam, że po wojnie w Warszawie prawdziwych warszawiaków niewielu zostało - Niemcy zrobili swoje, później też sowieci...
A po wojnie komuniści do Stolicy naściągali swojej czerwonej hołoty, i ta właśnie i ich potomkowie siebie mieni rdzennymi warszawiakami...
Generalnie podoba mi się komentarz, z tym że, może źle zrozumiałem "Asa" ale wydaje mi się, że chodziło nie o tych, co w ostatnich latach osiedlili się w Warszawie, ale o tych co dojeżdżają do Warszawy z innych miejscowości...
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą