Forum › Białołęka
# Mich 24.05.2021 17:05 |
|
I mam nadzieję, że się to do 2035 nie zmieni. Tak się składa, że marywilska i okolice aż po płudy to praktycznie jedyny pas zieleni i chyba też klin napowietrzający. Taka budowa jak twierdzi autor spowoduje księżycowy krajobraz na ogromnym obszarze i przy okazji pogorszenie jakości życia i wzrost hałasu dla tysięcy osób z Marcelina Płud i Białołęki Dworskiej.
|
# Grzegorz 24.05.2021 20:06 |
|
Nawiązanie do tekstu "Mich"
Włodarze Warszawy ,są tak oderwani od rzeczywistości i nie mają bladego pojęcia co to są "kominy napowietrzające" Dla Fafała i jego nieudaczników , rozwiązaniem będzie posadzenie kilku Krzaków w al.Jerozolimskixh. Wycinają stare zdrowe drzewa ,przeszło 200 letnie , zamiast sądzą również drzewka które usychają w połowie. Tak pół na pół To są nieudacznicy , zaprzańcy i złodzieje. |
# Asa 24.05.2021 22:55 |
|
Kuriozalny pomysł robienia drogi dla przyjezdnych. Podczas gdy mieszkańcom brakuje dostępu do parków i terenów, skwerów.
|
# Kosdertor 25.05.2021 13:49 |
|
Ja się pytam kiedy przebudowa ul. Płochocińskiej na 2 pasy?
|
# Marian 25.05.2021 17:09 |
|
#Asa napisał(a) 24.05.2021 22:55 Kuriozalny pomysł robienia drogi dla przyjezdnych. Podczas gdy mieszkańcom brakuje dostępu do parków i terenów, skwerów. A może zbudować miasto gdzie indziej. Wtedy będziesz miał spokój. Tylko do roboty daleko |
# panatol 26.05.2021 13:05 |
|
#Asa napisał(a) 24.05.2021 22:55 Kuriozalny pomysł robienia drogi dla przyjezdnych. Podczas gdy mieszkańcom brakuje dostępu do parków i terenów, skwerów. no tak, jak włodarz głosi: po co budować drogi na wsiach jak w mieście już mamy... po co robić lasy i parki w miastach, skoro na wsiach już lasy i zielone pola są... jak widzę takie komentarze o przyjezdnych, słoikach itp, to szybko sobie przypominam, że po wojnie w Warszawie prawdziwych warszawiaków niewielu zostało - Niemcy zrobili swoje, później też sowieci... A po wojnie komuniści do Stolicy naściągali swojej czerwonej hołoty, i ta właśnie i ich potomkowie siebie mieni rdzennymi warszawiakami... |
# Mamona 26.05.2021 14:21 |
|
#panatol napisał(a) 26.05.2021 13:05 Generalnie podoba mi się komentarz, z tym że, może źle zrozumiałem "Asa" ale wydaje mi się, że chodziło nie o tych, co w ostatnich latach osiedlili się w Warszawie, ale o tych co dojeżdżają do Warszawy z innych miejscowości...no tak, jak włodarz głosi: po co budować drogi na wsiach jak w mieście już mamy... po co robić lasy i parki w miastach, skoro na wsiach już lasy i zielone pola są... jak widzę takie komentarze o przyjezdnych, słoikach itp, to szybko sobie przypominam, że po wojnie w Warszawie prawdziwych warszawiaków niewielu zostało - Niemcy zrobili swoje, później też sowieci... A po wojnie komuniści do Stolicy naściągali swojej czerwonej hołoty, i ta właśnie i ich potomkowie siebie mieni rdzennymi warszawiakami... |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.