REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

mam mały wytrysk szukam jakiś tabletek

fikumiku

27.12.2022 13:57

tak jak w temacie szukam tabletek na obfity duży wytrysk. wiem że coś takiego jest produkowane ale nie reklamują nigdzie. Znalazłem tylko taki blog forum z opiniami gdzie jakiś trener testował na sobie tabletki na duży wytrysk i twierdzi ze to naprawde działa. Chciałbym któreś spróbować. Które polecacie?
https://opinieforumranking.com/tabletki-na-duzy-wytrysk-sperme.html. Wielu seksuologów jest zdania, że sto­sunki intymne nigdy nie są szkodliwe jeśli pragną ich oboje partnerzy, to znaczy, że są dozwolone także z małym wytryskiem. Le­karze przypominają jednak, że w tych dniach szczególnie trzeba dbać o higienę. Jeśli mężczyzna o tym zapomni - łatwo może wprowadzić do pochwy partnerki duży wytrysk. Przestrzeganie podstawowych wymogów higieny jest za­sadą, od której szczególnie w tym okresie nie może być odstępstwa. Stąd rada: najlepiej używać prezerwatyw. W ten sposób seks będzie zadowalający i pozba­wiony przykrych konsekwencji. Moim problemem jest to. że od pewnego czasu seks z żoną przestał mnie bawić, tak jak kiedyś. Miałem kilka przelotnych ro­mansów. których nie kontynuuję, dlatego nie mogę zrozumieć nagłych problemów z wytryskiem przy stosunku z własną żoną. Za­znaczam. że oboje jesteśmy młodzi (35 i 33 lata), a moja żona jest bardzo atrakcyjną kobietą.

rzecznikpraw

30.05.2024 11:19

poszukaj sobie informacji o tabletkach o nazwie Prosent 600 one rzeczywiście zwiekszaja wytrysk
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni