Forum › Warszawa
# hehe 17.04.2018 12:21 |
|
To niech jeżdżą komunikacją, a nie zapychają miasto samochodami, bo wygodnickie muszą tyłki autem wozić.
|
# ARodak 17.04.2018 13:29 |
|
Komunikacja jest tak zapełniona że nie wyobrażam sobie jechać z 2 letnim synem i 5 letnią córką do przedszkola i żłobka. Tylko nie mów że są miejsca dla osób z dziećmi, bo ktoś na to patrzy. Nie patrzą na osoby w ciąży, a co dopiero na gościa z dzieciakami. Wygodne fakt, ale i bezpieczne. Jakby chodziło tylko o mnie wsiadł bym na rowem.
|
# romekkkk 17.04.2018 14:28 |
|
jestem za zlikwidowaniem bus pasów
|
# Bemowianin 18.04.2018 11:52 |
|
To nie jest do konca prawda, ze podrozowaniw samochodem jest dla wygody.
W dużej mierze za ten fakt, winę ponosi Warszawski ZTM wprowadzając zamieszanie w przebiegu linii. A głupie tłumaczenie gowniarstwa zatrudnionego w ZTM, ze przeciez Warszawa sie rozbudowuje ma sie nijak do rzeczywistości, a jedynie zbiecheca do korzystania z KM. Sam od 15-lat nie korzystam z KM tylko podruzuje samochodem. Powód: Nie będę marnowal czasu, by codziennie śledzić układ komunikacyjny, żeby dojechać do celu. |
# Orto Graf 18.04.2018 13:14 |
|
Bemowianinie, do szkoły (podstawowej) czym prędzej wrrróć!!! Wyraz "podróżuję" piszemy stosując "ó" zamknięte, "ż" z kropką i "ę" z ogonkiem...
|
# Bemowianin 18.04.2018 13:24 |
|
Sorry, jestem po studiach. Na szkułę puddtawową joz za późno. A tak w ogóle, to wina sprzętu.
|
# andre 18.04.2018 18:43 |
|
Kretynizm sięga wyżyn. Komunikacja publiczna powinna być priorytetem. Ja rozumiem, iż dla części ludzi samochód to jest sposób zarabiania na życie. Natomiast nie jest to większość. W godzinach szczytu komunikacja publiczna powinna mieć pierwszeństwo.
|
# Sprzętacz 18.04.2018 22:31 |
|
Bemowianinie, u nas w firmie jak kiedyś dyrektor zrobił dziecko głuchoniemej sprzątaczce, to też się tłumaczył, że to wina jego sprzętu...
|
# ehem 25.04.2018 11:05 |
|
Korwin Mikke, stary dobry wioskowy głupek.
"Ludzie stoją w gigantycznych korkach przez to, że niektórzy chcą sobie jechać wygodnie!" Nie. Ludzie, którzy wybrali autobus, zamiast zająć na jezdni miejsce kilkudziesięciu samochodów, od lat stoją w korkach przez to, że niektórzy chcą sobie jechać wygodnie. Wioząc wyłącznie własną żopę plus powietrze, i okupując wiele metrów kwadratowych jezdni, a potem także publicznej przestrzeni placów, chodników i zdewastowanych trawników. Janusz, wszystko ci się popieprzyło. Jak zwykle. |
# StudentSGGW 08.05.2018 12:09 |
|
Przepraszam za wtrącenie w dyskusję, ale potrzebuję państwa pomocy! Bardzo proszę o wypełnienie ankiety dotyczącej używania roweru przez Warszawiaków. Uznałem, że to forum będzie bardzo dobrym miejscem by państwa znaleźć. Ankieta jest anonimowa i posłuży wyłącznie do napisania pracy dyplomowej w temacie ruchu rowerowego w Warszawie. Do wyrażenia opinii zapraszam szczególnie osoby powyżej 25 roku życia! Aczkolwiek młodsze osoby również będą mile widziane. Z góry dziękuję serdecznie!
https://goo.gl/forms/QZofNy0fo8MC5aI63 |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.