Forum › Bielany
# DWS 09.12.2020 09:55 |
|
A taki urzędnik dostanie pensje, premię i trzynastkę na czas. I żadne obroty mu nie spadną.
|
# Agnes33 11.12.2020 11:16 |
|
Nie "Śnieżarnia" u Michałów tylko Świeżarnia - redaktorku
|
# mgr Ekonomii 11.12.2020 12:25 |
|
Lokalne biznesy cierpią z powodu horendalnych stawek za wynajem lokali. Apelujmy do właścicieli powierzchni handlowych. Tutaj tkwi tajemnica. Towary w prywatnych sklepikach nie są tanie co w czasach pandemii przynosi skutki problemów w ich funkcjonowaniu.
Kuchnia Autorska, Conrada 13. Świetna kuchnia, fajny lokal od tygodnia zamknięty. Cała tajemnica to koszty wynajmu. |
# myster 04.03.2021 18:42 |
|
Jak obserwuję moją branżę to sporo biznesów ucierpiało. Myślę, że nie byli oni przygotowani na taką sytuację, nie było oszczędności i koniec końców biznes zamknięty z uwagi na brak funduszy na pokrycie kosztów. Ja skorzystałem z oferty firmy IT, która pomogła mi w zakresie https://www.anegis.com/uslugi-it/optymalizacja-procesow, dzięki czemu udało mi się opanować sytuację w firmie, gdy nagle miałem wzrost liczby zamówień i był w firmie chaos. Moja branża na pandemii nie powinna ucierpieć, ale niektórzy zarządzali procesami w firmie w nieodpowiedni sposób.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.