Forum › Warszawa
# Karol 26.01.2016 18:46 |
|
Akcja ok.ale dajcie zdjęcia na czasie. Te zdjęcie widziałem w zeszłym roku albo lepiej
|
# Grzesiek 26.01.2016 19:25 |
|
Nie widziałem, żeby ochrona centrów handlowych kierowała się jakąkolwiek empatią. Oni od razu biorą żula i wyprowadzają. Żule wiedzą, że to wszystko jest tak konsekwentne, że nie ma sensu nawet próbować. W innych miejscach bywa inaczej i dlatego jest jak jest. Są nawet tak bezczelni, że kupują bilety, które zwracają przed minięciem ważności aby tylko mieć pretekst do zapyziania stacji kolejowych
|
# katjusza 26.01.2016 21:55 |
|
a ja wolę się już przemęczyć, niż, żeby taki człowiek miał zamarznąć bo "nie odpowiada pasażerom".
|
# Wojtek Kamiński 27.01.2016 06:32 |
|
"Eau de Jule", "smrodorób"? Abstrahując od słuszności całej akcji, polecam dobierać trochę stosowniejsze określenia. Chciał pan być zabawny, a wyszła farsa. Od razu mówię, że to nie żaden hejt, artykułów tutaj nie czyta tylko młodzież.
|
Ksenia 27.01.2016 09:22 |
|
tez musimy wziac pod uwage, ze taka osoba kompletnie nie ma gdzie sie podziac, moze i nie "wydziela" odpowidniego zpaachu, ale badzmy abrdziej empatyczni i wrazliwi na krzywde innych! nie mozna myslec tylko i wylacznie o sobie, wiele z tych osob mialo klopoty zyciowe i stad taka ich sytuacja teraz, nie kazdy jest kompletnym nierobem i pijakiem, a chyba wszyscy - albo wiekszosc ludzi - tak mysla o bezdomnych, takze wydaje mi sie, ze kazdy z nas powinien zwrocic uwage, ze kazdemu moze nagle swiat sie zawalic na glowe, chyba nie umrzemy, jak pobedziemy obok takiego pana przez kilka czy kilkanascie minut
|
# Monika Monika 27.01.2016 10:34 |
|
Za to kościołów ci u nas jak grzybów po deszczu. Można założyć, że bezdomni Polacy to w 99% ochrzczeni katolicy. Dlaczego nie mieliby szukać opieki i pomocy u tych, którzy deklarują publicznie miłość bliźniego, a ponadto jako instytucja dostają ciężkie miliony od państwa z naszych pieniędzy?
|
# Marco 27.01.2016 10:47 |
|
@Ksenia, ale nikt Ci nie broni zaprosić takiego zapitego i zaszczanego Pana do siebie do domu na czas mrozów. Wtedy byłby wilk syty i owca cała, a Pan byłby Ci na pewno wdzięczny :).
I jeszcze jedno, Ci trzeźwi są wtedy w schroniskach, więc cała dyskusja dotyczy tylko tych śmierdzących pijaczków. |
# Ona 27.01.2016 12:11 |
|
Zgadzam się z komentarzem co do do określeń bezdomnych. W takim artykule należało zachować neutralność i kulturę wypowiedzi !
|
# Franki 28.01.2016 06:00 |
|
Większość tych osób ma się gdzie podziać. "Porządny" bezdomny potrafi zadbać o higienę więc Ci śmierdzący z komunikacji powinni być gonieni jak i palacze rozdmuchujący dym wszędzie. A i co z tego, że są przepisy jak są martwe bo nikt nie reaguje !!!
|
# bartek boruta 22.02.2016 19:45 |
|
To spedz w autobusie od 8 do 10 godzin z smierdzielem na siedzeniu a jak ci nie pasuje wywalanie to zabieraj ich do domu
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.