Forum › Legionowo i Jabłonna
# Gienek 12.03.2015 10:53 |
|
W tym roku mamy dwie możliwości aby podziękować partiom rządządzym za to i za całokształt. Do tej pory na nich głosowałem ale miarka się przebrała.
|
# Precz z komuną 13.03.2015 14:43 |
|
Gienek, skoro na nich głosowałeś, to jesteś frajerem. Dobrze chociaż, że nie boisz się do tego przyznać. Niestety, szkód spowodowanych przez takich naiwniaków jak Ty dopuszczeniem tej bandy do władzy długo nie da się naprawić...
|
# stec 13.03.2015 18:53 |
|
Mam rozwiazanie!!!! Dąbrowszczaki, ostanio chcieli zasponsorować Most łazienkowski kwotą 2 mln zł, moze do nich się zwrócić oni chętnie wydacza pieniadze przeznaczone dla Bemowian:P
|
# żal.pl 13.03.2015 20:28 |
|
<brawo> radny Cichocki! ...
|
# vw garbus 14.03.2015 07:57 |
|
I to ma sens. Po co stale wydawać kasę na drogi, które i tak zaraz się zakorkują? Państwo ma w planie reaktywowanie do Zegrza połączenia kolejowego i to jest jedyna słuszna opcja.
A mi się marzy aby szyny został poprowadzone znacznie dalej do Serocka, Pułtuska, Przasnysza. |
# Robert 14.03.2015 10:47 |
|
Garbus, Twoja naiwność już nawet nie jest śmieszna. Umiesz łączyć fakty To połącz obietnicę kolei z formacją obiecującą i czasem obietnicy. Umiesz czytać? To znajdź w zeszłorocznych obietnicach, gdzie jest planowana stacja końcowa tej linii. Podpowiem - w szczerym polu!
|
Daro 14.03.2015 16:18 |
|
Taki scenariusz wypadków przewidywałem od początku. Naiwnym zaserwowano odgrzewaną kiełbasę wyborczą, dziwne tylko że tyle osób dało się na to nabrać
Podejrzewam że tak samo będzie z reaktywacja trasy do Zegrza, gdzie do remontu 4-5 km torów i sieci trakcyjnej szuka się unijnych dofinansowań Dla mnie jest to kolejna kiełbasa wyborcza bo IKEA potrafiła zreaktywować 20km trasę po 12 latach nieużywania za uwaga 150 tyś zł polskich |
# Kwiatkowski z Gucina 15.03.2015 10:08 |
|
CZAS POMYŚLEĆ O TRANSPORCIE RZECZNYM (ŚRÓDLĄDOWYM) Z SEROCKA I ZEGRZA DO W-WY GDAŃSKIEJ (wodoloty). TO KOLEJNY NIEDOCENIANY W NASZYM KRAJU RODZAJ TRANSPORTU. Koszt wydaje się mniejszy niż inne jaselka z protestami włącznie. Na razie proponuję udroznic drogę za instytutem meteorologii
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.