Forum › Wawer
# insurgent 04.11.2016 11:09 |
|
szkoda tylko ze o 7:02 i 7:32, w Międzylesiu, nie można już wsiąść do SKM bo jest tak zapchana :/
|
# Fatso 05.11.2016 00:32 |
|
Mieszkając w pobliżu stacji Warszawa Choszczówka i niemal codziennie widząc też okolice stacji Warszawa Płudy, mogę jedynie pozazdrościć :-)
|
# gość 07.11.2016 18:42 |
|
To nie bedzie jednak 3-go toru? Bo jezeli budują i wkrótce skasują to szkoda pieniędzy.
|
# Nec 08.11.2016 16:18 |
|
Naprawdę budują ten parking w Miedzeszynie, a już myślałem że na planach się skończyło. Z tego co wiem, parking nie będzie miał nawierzchni jak w Radości i Międzylesiu (z płyt ażurowych), a będzie to tłuczeń, dzięki temu w przypadku budowy 3 toru dla pociągów dalekobieżnych (Warszawa - Lublin / Rzeszów), rozbiorą krawężniki i po kłopocie, ale kiedy to będzie?
|
# Z Wawra 09.11.2016 09:48 |
|
Prawie wszystko rozumiem, ale czy to nie jest ...wyrzucanie pieniędzy w błoto. Wszak tylko patrzeć, jak PKP przystąpią do budowy trzeciego toru dla pociągów ...średniej prędkości do granicy RP i nie jest to perpektywa odległa, ale to ma się dziac już od 2017 - wówczas jak powstanie ten tor, jak nie kosztem tychże parkingów?
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.