REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

knajpa "Wodnik Szuwarek" przy wale wiślanym

# krolewna_fiona

27.06.2004 17:38

Niedawno pojawił się tu wątek odnośnie nowego lokalu przy wale wiślanym na poziomie ulicy Grzymalitów. Donoszę że przybytek jest już otwarty i nazywa się "Wodnik Szuwarek" I być moze nawet miałabym ochotę wstąpić, ale puszczanie takiej muzyki jaka tam dziś leciała powinno być... niech zresztą każdy sam sprawdzi. Nie dość że jest to jakieś ordynarne hip-hopolo, to jeszce słychać je 3 ulice dalej. Coś czuję że mieszkańcy okolicznych bloków będą mieli ciekawe sąsiedztwo

# xyz"

28.06.2004 13:54

I do tego obsługa wyglądająca i rozmawiająca tak że odechciewa się pobytu w tym pięknie położonym przybytku

Rudolf

03.07.2004 22:12

No ja musze stwierdzić że jest tam nawet całkiem przyjemnie. Muzyka gra nie za głośno(niestety radio Pogoda), kibelki troche daleko, ale poza tym wszystko jak narazie jest w porządku.W skali od 0 do 10 dał bym 6 bo jeszcze przydałoby sie pare udoskonaleń. Mają nawet przyzwoite ceny piwa 4-5 zł ale tylko 3 marki. Może z czasem wszystko ulegnie poprawie.

REKLAMA

# dafter

04.07.2004 18:05

dzis bylo radio zet. ten agregat czasem glosno huczy. obsluga mi s ie podoba tylko trawe powinni skosic i mrowki mnie troszke denerwowaly ale w koncu swojski klimat

# rtemolik

05.07.2004 11:41

W piątek była kultowa "Lista przebojów programu 3 - Marka N." Jak widać próbuja zachęcić wszystkich. Jest OK

# lechu

07.07.2004 00:36

mieszkam w pobliskim bloku i muzyka wogóle mi nie przeszkadza, atmosfera jest super, muzyka codziennie inna, piwko tanie i zimne, obsługa swojska, ogniska klimatyczne, w sumie fajne miejsce gdzie mozna wypocząć po cięzkim dniu pracy. I co najwazniejsze jest bezpiecznie i i całkiem spory plac zabaw . polecam !!!!!

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl