Forum › Białołęka
knajpa "Wodnik Szuwarek" przy wale wiślanym
# krolewna_fiona 27.06.2004 17:38 |
|
Niedawno pojawił się tu wątek odnośnie nowego lokalu przy wale wiślanym na poziomie ulicy Grzymalitów. Donoszę że przybytek jest już otwarty i nazywa się "Wodnik Szuwarek" I być moze nawet miałabym ochotę wstąpić, ale puszczanie takiej muzyki jaka tam dziś leciała powinno być... niech zresztą każdy sam sprawdzi. Nie dość że jest to jakieś ordynarne hip-hopolo, to jeszce słychać je 3 ulice dalej. Coś czuję że mieszkańcy okolicznych bloków będą mieli ciekawe sąsiedztwo
|
# xyz" 28.06.2004 13:54 |
|
I do tego obsługa wyglądająca i rozmawiająca tak że odechciewa się pobytu w tym pięknie położonym przybytku
|
Rudolf 03.07.2004 22:12 |
|
No ja musze stwierdzić że jest tam nawet całkiem przyjemnie. Muzyka gra nie za głośno(niestety radio Pogoda), kibelki troche daleko, ale poza tym wszystko jak narazie jest w porządku.W skali od 0 do 10 dał bym 6 bo jeszcze przydałoby sie pare udoskonaleń. Mają nawet przyzwoite ceny piwa 4-5 zł ale tylko 3 marki. Może z czasem wszystko ulegnie poprawie.
|
# dafter 04.07.2004 18:05 |
|
dzis bylo radio zet. ten agregat czasem glosno huczy. obsluga mi s ie podoba tylko trawe powinni skosic i mrowki mnie troszke denerwowaly ale w koncu swojski klimat
|
# rtemolik 05.07.2004 11:41 |
|
W piątek była kultowa "Lista przebojów programu 3 - Marka N." Jak widać próbuja zachęcić wszystkich. Jest OK
|
# lechu 07.07.2004 00:36 |
|
mieszkam w pobliskim bloku i muzyka wogóle mi nie przeszkadza, atmosfera jest super, muzyka codziennie inna, piwko tanie i zimne, obsługa swojska, ogniska klimatyczne, w sumie fajne miejsce gdzie mozna wypocząć po cięzkim dniu pracy. I co najwazniejsze jest bezpiecznie i i całkiem spory plac zabaw . polecam !!!!!
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.