Forum › Legionowo i Jabłonna
Klinika medycyny estetycznej
moderamonia 28.06.2022 17:11 |
|
Szukasz najlepszej kliniki estetycznej w Gdańsku? Klinika Novique polecam wszystkim! Szybkie efekty i najlepsze ceny na rynku!
|
# kasieńka 31.08.2022 13:25 |
|
Dziękiuję! Byłam na zabiegu z wykorzystaniem Dermapen. Jestem bardzo zadowolona ;)
Przeglądając ofertę na www.novique.pl znalazłam jeszcze kilka zabiegów na które się wybiorę. |
# Karol!Z 20.09.2022 12:54 |
|
Novique to nie tylko miejsce dla kobiet! Wybrałem się na zabieg z żoną i chybna w ofercie znalazłem też coś dla siebie. polecam zajrzeć na www.novique.pl
|
# Wera 04.10.2022 15:54 |
|
Może na forum skupionym wokół stolicy lepiej skupić się na salonach na miejscu? A przecież mamy świetny gabinet Perfec Look Clinic: https://perfectlook.clinic
|
# Martyna001 12.10.2022 13:56 |
|
Gdańsk nie jest daleko i droga dobra, a przy okazji można też zaliczyć spacer nad morzem. Lubię łączyć wyjazdy w fajne ciekawe miejca z czymś jeszcze- wtedy mam wrażenie, że wykorzystuję przejazd na maxa. Sama też już sie umówilam na zabieg w Novique więc nasz nastepny pobyt w Gdańsku to podwójna wizyta i spacer po plaży. Porównaj sobie ofertę www.novique.pl i oceń sama - choć warto poznac to miejsce osobiście. Personel i lekarze to anioły :)
|
# Sylfia 27.10.2022 12:04 |
|
Novique to świetne miejsce! A szefoka oferta naprawdę daje wiele możliwości, szczegóły znajdziecie na www.novique.pl
|
# MArtyna001 22.11.2022 11:03 |
|
Klinika Novique to miejsce, które powinna poznać każda dbajaca o siebie kobieta, a w zasadzie nie tylko kobieta. Szeroka oferta jest dostępna na stronie internetowej https://novique.pl
|
# Hancyk 27.11.2022 00:43 |
|
Zmarszczki wypełniałam w łodzi w klinice Dermed u dr Doroty Żukowskiej. Warto do niej jechac
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.