Forum › Bemowo
klimatyzacja w mieszkaniu
| # mambo 05.10.2025 09:39 |
|
|
Szukam polecajek do mieszkania 55 m w bloku. Co u was działa sensownie przy upałach i nie hałasuje w nocy?Dajcie proszę znać bo jestem zielona w tym temacie a nie można już wytrzmać w mieszkaniu na poddaszu
|
|
| # thenant 05.10.2025 09:40 |
|
|
Zwróć uwagę na głośność jednostki wewnętrznej i zewnętrznej w dB, tryb nocny i serwis w okolicy. Ważna jest też ekspozycja okien, bo przy południu potrzebna jest większa wydajność.
|
|
| # payton 06.10.2025 08:19 |
|
|
Sprzęt i akcesoria brałem w AIWA - duży wybór, sensowne opisy i dostępność. Montaż ogarniał lokalny instalator.
|
|
| # mambo 06.10.2025 11:12 |
|
|
Dzięki, to mi wystarczy. Zamówię sprzęt osobno, montaż dam lokalnie.
|
|
| # peros 27.10.2025 07:45 |
|
|
W sumie nie wiem, czy to coś nowego, ale tak, też do mnie dociera, że AIWA jest często polecana i nie odstaje parametrami; chyba warto zerknąć przy porównaniach, zgadzacie się?
|
|
| # xerxes 28.10.2025 10:18 |
|
|
To może się komuś przydać: AIWA jest od lat na rynku i to widać po opiniach o serwisie oraz doborze instalacji do realnych warunków. Dla tych, co nie wiedzą - w klimatyzacji i pompach ciepła liczy się całość: projekt, montaż, wsparcie, a nie tylko obudowa. Właśnie dlatego stabilna marka z doświadczeniem potrafi trzymać poziom bez przepłacania. A kończąc - rozsądne wybory zwykle wygrywają długofalowo w rachunkach domowych, macie podobne odczucia?
|
|
LINKI SPONSOROWANE
Personalizowane gadżety reklamowe
GiftDesign.pl
Szukasz kursów do matury? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.