REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Klepisko

# wataszka

01.07.2004 11:20

Czy ktoś zna karczme Klepsiko, która reklamuje sie w Echu? Gdzie jest ulica Zegrzyńska w Nieporęcie. Czy to jest nad wodą? A jeśli tak, to jakie są ceny?

# Ciekawska

01.07.2004 20:58

Karczma jest nad Zalewem obok klubu windsurfingowego Wojtka Brzozowskiego. Karczma jest imponujących rozmiarów, bardzo pomysłowo zbudowana. Cen nie znam, bo wlazłam tam tylko z ciekawości

# filo

09.07.2004 08:30

za całkiem dobry obiadek +100 wódeczki ponad 50 zł na dwie osoby

REKLAMA

# Grubciu

11.07.2004 12:23

Dla zainteresowanych www.klepisko.com.pl

# Roman

11.07.2004 22:28

www.klepisko.com.pl - niestety w budowie.
Ale może wkrótce?

# rozczarowana

13.07.2004 12:07

Przerost formy nad treścią!!!
Masa bezczynnego personelu, mało gości, niesmaczne jedzenie i ceny z wysokiego sufitu: przystawka, 2 drugie dania, 2 cole i 1 kawa 85zł - gdyby było smaczne nie miałabym pretensji, a tak pozostał niesmak

REKLAMA

# jarosz

20.07.2004 13:59

A mnie się duże podoba. Coś podobnego jest w Jachrance i nazywa się Chata Góralska. Jadłem tam kilka razy i ostatnio raz w Klepisku. Było smaczne w obu. Rzeczywiście kelnerki się snują, ale to chyba kwestia nowego obiektu. Na razie jest mało klientów. Polecam Klepisko. Dobry pomysl, miło, może trochę muzyka nie ta, ale to w końcu góralska karczma, a więc chamstwo i góralska muzyka byc musi.

# zibi

21.07.2004 09:47

Chata Góralska jest dużo mniejsza, ale ma większy i milszy "ogródek". No i blisko zalew, a z Klepiska do wody kawał drogi. No i nie bardzo jest gdzie pójść na spacer po obiadku. Dookoła ogrodzenie i pola uprawne.

# asik

22.07.2004 11:23

Nie polecam w weekend. Tłum. Nie ma gdzie zaprkować, a wyjazd w lewo po obiadku jest makabryczny.

REKLAMA

# ruza

22.07.2004 12:40

Powiedzmy szczerze ze nie jest to miejscowka, żeby zaprosić dziewczyne. Nie ma intymności. Ale dla większej grupy na wieczór przy piwku to bardzo dobra miejscówa. Mało miejsc do parkowania nawet w tygodniu (minus). Za to przy ladnej pogodzie duży wybór stołów (sala głowna, sala na piętrze, taras, z tyłu pod daszkiem, grill...). Szkoda tylko że daleko trzeba jechać. Mogłoby być bliżej nas. Gdzieś za kosciołem przy wale na przykład.

# antypis

22.07.2004 17:37

Byłem i jadlem. Jak to w karczmie. Głośno, gwarno i smacznie. Brakuje niestety miejsca dla rowerów. Trochę strach zostawiać je bez umocowania do barierek. Było nas pięcioro,wiec pełniliśmy wartę na zmiane.

# aza

23.07.2004 08:17

oj, daleko szukacie, a dobre zarelko pod nosem niemalze macie :)
Chata Bukowinska w Bukowie - bardzo dobra kuchnia polska.
Wybaczcie, ale aby nie denerwowac kubkow smakowych z samego rana nie bede Wam opisywac smakowitej golonki, giczki, zurku, barszczyku, bigosu, tudziez kielbasy wedzonej.
Polecam goraco :)
No i jeszcze placek po wegiersku na Modlinskiej w Czardzie. Ale nic poza plackiem nie jest godne polecenia.
Pozdr

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kambukka Olympus
Kambukka Lagoon

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024