Forum › Białołęka
Klepisko
# wataszka 01.07.2004 11:20 |
|
Czy ktoś zna karczme Klepsiko, która reklamuje sie w Echu? Gdzie jest ulica Zegrzyńska w Nieporęcie. Czy to jest nad wodą? A jeśli tak, to jakie są ceny?
|
# Ciekawska 01.07.2004 20:58 |
|
Karczma jest nad Zalewem obok klubu windsurfingowego Wojtka Brzozowskiego. Karczma jest imponujących rozmiarów, bardzo pomysłowo zbudowana. Cen nie znam, bo wlazłam tam tylko z ciekawości
|
# filo 09.07.2004 08:30 |
|
za całkiem dobry obiadek +100 wódeczki ponad 50 zł na dwie osoby
|
# Grubciu 11.07.2004 12:23 |
|
Dla zainteresowanych www.klepisko.com.pl
|
# Roman 11.07.2004 22:28 |
|
www.klepisko.com.pl - niestety w budowie.
Ale może wkrótce? |
# rozczarowana 13.07.2004 12:07 |
|
Przerost formy nad treścią!!!
Masa bezczynnego personelu, mało gości, niesmaczne jedzenie i ceny z wysokiego sufitu: przystawka, 2 drugie dania, 2 cole i 1 kawa 85zł - gdyby było smaczne nie miałabym pretensji, a tak pozostał niesmak |
# jarosz 20.07.2004 13:59 |
|
A mnie się duże podoba. Coś podobnego jest w Jachrance i nazywa się Chata Góralska. Jadłem tam kilka razy i ostatnio raz w Klepisku. Było smaczne w obu. Rzeczywiście kelnerki się snują, ale to chyba kwestia nowego obiektu. Na razie jest mało klientów. Polecam Klepisko. Dobry pomysl, miło, może trochę muzyka nie ta, ale to w końcu góralska karczma, a więc chamstwo i góralska muzyka byc musi.
|
# zibi 21.07.2004 09:47 |
|
Chata Góralska jest dużo mniejsza, ale ma większy i milszy "ogródek". No i blisko zalew, a z Klepiska do wody kawał drogi. No i nie bardzo jest gdzie pójść na spacer po obiadku. Dookoła ogrodzenie i pola uprawne.
|
# asik 22.07.2004 11:23 |
|
Nie polecam w weekend. Tłum. Nie ma gdzie zaprkować, a wyjazd w lewo po obiadku jest makabryczny.
|
# ruza 22.07.2004 12:40 |
|
Powiedzmy szczerze ze nie jest to miejscowka, żeby zaprosić dziewczyne. Nie ma intymności. Ale dla większej grupy na wieczór przy piwku to bardzo dobra miejscówa. Mało miejsc do parkowania nawet w tygodniu (minus). Za to przy ladnej pogodzie duży wybór stołów (sala głowna, sala na piętrze, taras, z tyłu pod daszkiem, grill...). Szkoda tylko że daleko trzeba jechać. Mogłoby być bliżej nas. Gdzieś za kosciołem przy wale na przykład.
|
# antypis 22.07.2004 17:37 |
|
Byłem i jadlem. Jak to w karczmie. Głośno, gwarno i smacznie. Brakuje niestety miejsca dla rowerów. Trochę strach zostawiać je bez umocowania do barierek. Było nas pięcioro,wiec pełniliśmy wartę na zmiane.
|
# aza 23.07.2004 08:17 |
|
oj, daleko szukacie, a dobre zarelko pod nosem niemalze macie :)
Chata Bukowinska w Bukowie - bardzo dobra kuchnia polska. Wybaczcie, ale aby nie denerwowac kubkow smakowych z samego rana nie bede Wam opisywac smakowitej golonki, giczki, zurku, barszczyku, bigosu, tudziez kielbasy wedzonej. Polecam goraco :) No i jeszcze placek po wegiersku na Modlinskiej w Czardzie. Ale nic poza plackiem nie jest godne polecenia. Pozdr |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.