Forum › Bemowo
# jkk 17.08.2020 13:56 |
|
Jakoś nie wierzę w to, aby zespół szkolno - przedszkolno - żłobkowy w tym miejscu zaczął funkcjonować wcześniej niż za jakieś 10 lat. Ratusz też chyba w to nie wierzy i wykonuje jedynie ruchy pozorujące działania. Klątwa nad szkołą na Chrzanowie zaistniała w momencie wyboru miejsca jej lokalizacji w szczerym polu. Przecież jeszcze teraz nie ma w najbliższej okolicy dostatecznie dużej liczby dzieci a pozostałych nie ma jak dowieźć. O uzależnieniu ewentualnej inwestycji od budowy drugiej linii metra nie wspomnę, a ta złapała kolejne 1,5 roku poślizgu.
|
# Jelonkowy 17.08.2020 15:32 |
|
Szkoły nie będzie, bo miernoty rządzą miastem. Metro opóźnione i nikt za nic nie odpowiada...
|
# Jurand 17.08.2020 16:49 |
|
Dalej wybierajcie samorządowców z kasty. Obiecają wam wszystko, I na tym się skończy....
|
# Wwa 17.08.2020 18:20 |
|
Bzdury, hydra biurokracji utrupi wszystkie inicjatywy. Mamy PRL-bis. Chociaż, za PRL zakupiłem mieszkanie własnościowe w spółdzielni - przydział był na 2 stronach. Parę lat temu kupiłem od dewelopera mieszkanie - akt notarialny liczył 9 stron. Jutro kupuje kolejne mieszkanie od dewelopera - akt notarialny ma ......30 stron. Takie przykłady można mnożyć.
|
# Bemwaw 17.08.2020 18:44 |
|
#Wwa napisał(a) 17.08.2020 18:20 Może czcionka większa ;)Bzdury, hydra biurokracji utrupi wszystkie inicjatywy. Mamy PRL-bis. Chociaż, za PRL zakupiłem mieszkanie własnościowe w spółdzielni - przydział był na 2 stronach. Parę lat temu kupiłem od dewelopera mieszkanie - akt notarialny liczył 9 stron. Jutro kupuje kolejne mieszkanie od dewelopera - akt notarialny ma ......30 stron. Takie przykłady można mnożyć. |
# Bemwaw 17.08.2020 18:50 |
|
Niestety ale brakuje prawdziwych managerów do zarządzania dzielnicą (nie tylko tą). Wszystko to dyletanci albo cwaniaczki po linii partyjnej. A wydawałoby się, że w dobie kapitalizmu coś się w tym zakresie zmieni.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.