REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# Marian

23.11.2021 18:02

Głosujcie dalej na pełowskich złodziei.

# Elzar

23.11.2021 23:15

Jestem przeciwnikiem tej inwestycji. Po pierwsze, ma ona mizerną funkcję i jej rozmiar w tym wypadku jest wadą a nie zaletą, bo małej ilości ludzi będzie się chciało tak łazić. Po drugie brak wydzielonego ciągu komunikacyjnego dla rowerów będzie powodował niebezpieczne sytuacje i wspomnicie moje słowo - w ciągu 2 lat będą wymalowane pasy rozdzielające ścieżkę rowerową. Po trzecie, nie ma kasy - w mieście gdzie w dzielnicach typu Białołęka czy Wawer jest sporo ulic szutrowych, bez kanalizacji (nie mówiąc o komunikacji) to jest inwestycja, obok muzeum sztuki nowoczesnej, zupełnie przeszacowana jeśli chodzi o potrzeby Warszawiaków. Jeśli miasto nie potrafi zapewnić sensownej infrastruktury pierwszej potrzeby, jeśli wypadają ważne arterie jak TOG czy trasa N-S a setki innych inwestycji są opóźnione o całe lata a my bierzemy się za mos pieszy to coś jest nie halo.
PS. Fajny most pieszy to jest np: w Gironie w Hiszpanii, ma ze 30 metrów i łączy miejsca gdzie zawsze są tony ludzi (Pont de les Peixateries Velles). A ten, tu to megalomania Trzaskowskiego.

# Zygmunt

24.11.2021 08:38

Rafał, dziękuję Ci za piękne, darmowe połączenie mojej inwestycji z centrum miasta.
Nasze interesy kwitną. Nie przejmuj się, że jakieś tam tematy obwodnic czy remontów stoją w miejscu.
Jakby co, załatwię Ci fuchę u mnie.

REKLAMA

# Kiciuś

24.11.2021 12:18

Po co nam lotnisko jak jest w Berlinie, po nam Polska jak jest Unia, po co nam Przekop, po nam własna waluta, po co nam własna kultura i dziedzictwo, dlaczego jeszcze istniejmy, a nie przyłączyli nas do Niemiec ?

# Rower

24.11.2021 17:29

Ta kładka potrzebna Jak Dziura w Moście !
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni