REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Kino Cinema City Arkadia Sala kinowa Škoda 4DX

# orson

16.11.2013 23:36

Kino Cinema City Arkadia Sala kinowa Škoda 4DX to Najlepsze kino w Polsce z efektami 4D. Czym się wyróżnia? Większość kin 4D puszczają starsze filmy, często efekty są marne i nie związane z akcją filmu. W kinie Cinema City Arkadia Sala kinowa Škoda 4DX zapewniony jest dreszcz niesamowitych emocji, fantastyczne efekty dobrze zgrane z akcją filmu i co najważniejsze w repertuarze kina są najlepsze hollywoodzkie produkcje! Więc nie czekaj i idź sam przekonaj się ile pozytywnych emocji może dać kino Cinema City Arkadia Sala kinowa Škoda 4DX. Więcej informacji znajdziecie na: www.cinema-city.pl/4dx-info

# misia87

20.11.2013 22:33

Byłam i potwierdzam, że to naprawdę świetne kino. Wiele osób myli 4DX z 3D i myślą, że to taki sam badziew. To nie jest to samo! 4DX to nowa jakość, nowe doznania i pełnometrażowe filmy. Poza tym tu widz jest otoczony efektami, a nie tylko mu się tak wydaje (jak w 3D). W sali Škoda 4DX nie można się nudzić. Tu cały czas coś się dzieje. Panują niezłe emocje. Niestety nie umiem tego opisać słowami - to trzeba samemu przeżyć :)

# zosia

28.11.2013 00:57

Muszę przyznać, że 4DX to powiew nowej jakości w polskim przemyśle kinowym. Jestem mile zaskoczona tym co zobaczyłam. Nie ukrywam, że myślałam, że to taka sama ściema jak te objazdowe kina 7D. Różnica jednak jest kolosalna. W sali Skoda 4DX puszczane są normalne filmy, tyle że z mnóstwem różnych efektów, które współgrają z akcją. Parę razy chciałam wyjść z fotela i iść do bohaterów w danej scenie bo zapomniałam się, że to tylko film :) Niesamowite jest to co się tam dzieje. Naprawdę coś pięknego!

REKLAMA

# Sylwia_Kik

30.11.2013 21:55

Nie każdy wie o fakcie iż sala Skoda 4DX to jedyna w Polsce sala wybudowana w technologii 4DX. Na chwilę obecną jest ich w całej Europie zaledwie 6. Filmy w technologii 4DX to oryginalne, hollywoodzkie hity filmowe, do których efekty powstały w ścisłej konsultacji ze studiem filmowym i reżyserem danego filmu. Efekty takie są niepowtarzalne, stworzone na potrzeby konkretnej akcji w filmie. Aktualny repertuar: http://cinema-city.pl/4dx-info

majka

01.12.2013 20:22

Troche drogo... ale chyba sie skusze:)
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni