Forum › Białołęka
KANDYDATURA UNIEWAŻNIONA!
# zenon 19.11.2010 23:38 |
|
Skandal!
Dziś w rejonie ul. Antalla widziałem plakaty Piotra Smoczyńskiego w towarzystwie Pana Gorala, Sementkowskiego juniora oraz ministranta Michalczyszczyna. Trzech ostatnich wisiały jakby nigdy nic, jednak plakaty obecnego burmistrza miały na oczach naklejkę Skandal! Dziś w rejonie ul. Antalla widziałem plakaty Piotra Smoczyńskiego w towarzystwie Pana Gorala, Sementkowskiego juniora oraz ministranta Michalczyszczyna. Trzech ostatnich wisiały jakby nigdy nic, jednak plakaty obecnego burmistrza miały na oczach naklejkę KANDYDATURA UNIEWAŻNIONA. Jednym słowem, których z trzech Panów z pro-społecznej GOSPODARNOŚCI urządzili sobie żarty. Chciałbym aby ktoś ich na tym przyłapał! Jednym słowem, których z trzech Panów z pro-społecznej GOSPODARNOŚCI urządzili sobie żarty. Chciałbym aby ktoś ich na tym przyłapał! |
# bwradny 19.11.2010 23:41 |
|
Uprzejmie proszę o nie ferowanie takich wyroków. Zapewniam, że kandydaci PO mają opozycję nie tylko wśród kandydatów Gospodarności. W poprzednim poście przytoczyłem widziany na wlasne oczy fakt, kiedy kandydatka PO zdzierała plakaty Piotra Jaworskiego z tegoż PO. To się nazywa parcie na... dietę! Przykre. Uprzejmie proszę, żeby nie oskarżać.
|
# zenon 19.11.2010 23:50 |
|
Panie Bartłomieju, proszę nie stawać murem za aż tyloma ludźmi ze swojego ugrupowania.
Realnie nie jest Pan w stanie stwierdzić czy to był ktoś od Pana czy NIE. |
# blokers 19.11.2010 23:59 |
|
To rzeczywiście skandal. Ahhhhhhh ta Gospodarność. Cały Radny Włodkowski, nic się nie zmienił.
|
# bwradny 20.11.2010 00:07 |
|
nie staję murem. po prostu to, co Pan uczynił, to pomówienie.
|
# Iwona K 20.11.2010 16:37 |
|
ok. godz. 23.30 koło kościoła Jakuba była małą scysja z LPR-owcami, zwanymi teraz IMB oni właśnie chceli zrywać tam plakaty. Nasi chłopcy im nie pozwolili. Po tej akcji udali się właśnie w stronę szkół na Van Gogha i Porajów.
|
# tarchominiak 21.11.2010 01:42 |
|
Oj tam, KANDYDATURA UNIEWAŻNIONA brzmi zabawnie, nie wiem o co ta heca. A może zrobił to sam Smoczyński, żeby przyciągnąć uwagę do swojego plakatu :D
|
# blokers 22.11.2010 21:23 |
|
Odrazu pomówienie. Fakt, faktem na wiele się to Gospodarności nie zdało -nadal TYLKO 4 MANDATY.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.