REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

kącik kibica...

# zagadka leśna

09.06.2006 09:01

siekierka kurpiowska zgodnie z umową zaczynam mistrzowskiego posta
moja propozycja brzmi: Polska - Ekwador 3 -1
co do składu, to nie będę zgadywał bo nawet Janas tego nie wie i tylko denerwuje chłopaków, którzy zamiast myśleć o meczu zastanawiają się kto będzie grał
jestem optymistą na dziś a wy?

# siekierka kurpiowska

09.06.2006 19:00

Polska-Ekwador 3:0 ( powtórka z meczu na wodzie), lecę na drugą połowę Niemcy-Kostaryka

# zagadka leśna

09.06.2006 20:33

nawet nie mam się z kim założyć :-)
mógłbyś dla sportu postawić na ekwador :-)

REKLAMA

# Maryjan

09.06.2006 20:40

dla zasady Polska_Ekwador 0-2, tak stawiam i wolę się miło rozczarować.

# Maryjan

09.06.2006 21:46

jednak idzie na moje.

# siekierka kurpiowska

09.06.2006 21:48

W drugiej będzie lepiej - tylko żeby strzelić trzy bramki to przynajmniej trzy razy trzeba strzelić na bramkę

REKLAMA

# Maryjan

09.06.2006 22:33

jestem wróżką ????

# Maryjan

09.06.2006 22:48

nawet bez bramkarza, w najgorszym wypadku Ekwador by zremisował.

# zagadka leśna

10.06.2006 00:15

ku......a ma.....

REKLAMA

# Maryjan

10.06.2006 08:45

jeszcze dwa wieczory i po emocjach, można spokojnie wrócić do rzeczywistości. cały czas przypomina mi się komentarz słuchacza "Trójki": zapraszamy reprezentację na mecz z 'wioskowym' klubem, alby wyrównać szansę przykleimy naszego bramkarza do murawy".

# siekierka kurpiowska

10.06.2006 08:49

Przypomniał mi się dowcip Dańca z ankietą audiotele:
Bip: czy Polska zostanie Mistrzem Świata?...
Po meczu z Ekwadorem...bip Czy Polska wyjdzie z grupy?.... Po meczu z Niemcami... bip Czy Polska strzeli bramkę?....
W Korei mówiono o tym, że to ktoś kto śpiewał hymn ich tak nastroił... To tylko delikatna aluzja Zagadko.
A tak w ogóle to również k.... m....
Ale mimo wszystko, mimo tego, że nigdy nie wygraliśmy z Niemcami to wierzę, że może tym razem...

# zagadka leśna

10.06.2006 09:01

mnie wczoraj było stać tylko na taki komentarz bo się wprawiłem w stan w którym ewidentnie nie mogłem zbyt wiele powiedzieć nie bełkocząc, ale dziś żal wyleję potrójnie...
hmmm w zasadzie to nic mi nie przychodzi na myśl... :-|
nie no blamaż, żenada, zdrada i zbrodnia w jednym, szok i przerażenie, komedia i tragedia, burleska, to po prosru nie mieści się w głowie
jestem zbulwersowany i wku.... na maksa... i nawet dudek i franek też by nie pomogli wczoraj jakby weszli na boisko i naszych by grało trzynastu
ja wczoraj takim optymistą byłem, że do siedemdziesiątej minuty przez telefon przekonywałem kumpla, że nasi wygrają 3:1
biję się w piersi za swoją głupotę, żeby chociaż z honorem przegrali ale dostali baty od mniej niż przeciętnego zespołu po bezładnej kopaninie bez ładu i składu
rzekłem !!!!

REKLAMA

# lidka

10.06.2006 11:49

zwińcie panowie chorągiewki już po mistrzostwach, i bardzo dobrze! z tej calej nadmuchanej męskości uchodzi powietrze, na paradę marsz!
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Kambukka Olympus
Kambukka Lagoon

REKLAMA