Forum › Białołęka
Białołecki teatr absurdu
# rodzic 08.06.2006 14:01 |
|
Podobna do opisywanej w dzisiejszym Echu sytaucja miała miejsce na jednym z zebrań. Też pani dyrektor Mierzwa zamknela ubikacje.
A co myslicie o zakazie wjazdu dla rowerow na teren szkoly? |
# nauczycielka 08.06.2006 15:29 |
|
To samo miało miejsce, jakiś czas tem kiedy byłam z dziećmi na pogadance w BOK-u. Dwójka nie została wpuszczona do otwartych toalet przez panie sprzątaczki.
|
# R. 08.06.2006 15:31 |
|
Jeżli taki zakaz istnieje - to bardzo niemądry. Myślę że burmistrz ten problem rozwiąże.
|
# mike-bike 08.06.2006 15:44 |
|
VAN GOGHA 1 - MIEJSCE NIEPRZYJAZNE ROWEROM
SKANDAL!!! |
# Aveciarz 08.06.2006 21:32 |
|
Widzę, że Aveciarz dotarł "pod strzechy". Czekamy na wrażenia!
|
# Mariusz 08.06.2006 21:47 |
|
Mierzwa to stara ubecja i jest to prawda nalezy poprosić dziennikarzy albo ludzi z dawnego UOP-u żeby sprawą sie zajęli
skoro ludzie PIS NIE SĄ TYM ZAINTERESOWANI |
Rudolf 09.06.2006 09:11 |
|
Kiedyś tam z kolegą wjechaliśmy rowerami, bo kolega chciał się dowiedzieć o przedstawienie w BOK. Jak zostałem sam przed wejściem to przyszedł facet z ochrony i zaczął gadać jaką to on ma władzę, jaki możliwości itp. Nawijał tak ze 7 minut tylko ja się go na końcu zapytałem czy przy wejściu stoi jakiś zakaz wjazdu rowerów...Powiedział, że nie musi być. Przez całą rozmowę zachowywałem powagę, ale na końcu nie wytrzymałem i go wyśmiałem. Odwrócił się i poszedł. Z rozmowy dowiedziałem tylko tyle, że to polecenie wydała p.Mierzwa. I w wszystko jasne...
I w związku z tym mam pytanie, czy ten facet z dyżurki zarządza całym budynkiem czy moze tylko szkołą? Bo jak szkołą to zawsze można powiedzieć, że się porzyjechało do BOK'u. I czy jest już jakiś zakaz wjazdu dla rowerów? W starym budynku BOKu' to nawet rower mogłem wprowadzać na zajęcia do sali i nie było problemu. Żadnego problemu. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.