Forum › Białołęka
Aktywny forumowicz - kto to
# Maryjan 06.06.2006 08:39 |
|
A ja mam cały czas wrażenie, że jedynymi aktywnymi uczestnikami forum są [wymieniam w kolejności]:
- zsfustrowani pracownicy urzędu dzielnicy; - "niedoszli na wyżyny" członkowie ugrupowań partyjnych; - ci, których coś wkurzyło; - ci, co piszą dla podgrzania atmosfery; - ci, którzy myślą, ze pisanie na forum coś zmieni; - przypadkowi. Ciekawe, czy na forum zagląda straszny Smoczyński i jego przyboczni. |
# zagadka leśna 06.06.2006 12:58 |
|
może zaczniemy lustrację?
ja pierwszy na początek: trafiłem tu przypadkiem (punkt ostatni), piszę bo mnie czasami coś wkurza (punkt trzeci) i bo chcę czasami podgrzać atmosferę (punkt czwarty), uważam jednocześnie, że pisanie na forum nic nie zmieni czy tera polecim po nazwiskach i adresach? apeluję również by autolustracja zawierała informacje o tym czy ktoś wystawia buty na korytarz czy nie |
# zagadka leśna 07.06.2006 08:19 |
|
co to? nie ma chętnych? wszyscy cwaniacy i mądrale z których połowa wystawia buty na korytarz nie mogą się przełamać? przyznajcie się do swoich sympatii politycznych, nie bójcie się, nikt wam butów z korytarza nie zabierze
a propos - ja mam wstręt do do "Goldblumów" z PO a także do lewej nogi |
# Maryjan 08.06.2006 15:30 |
|
tak i nie, zawiodłem się, zaczepka w jednoznaczny sposób potwierdziła prywatne domniemania, poparte czasem dystrybucji komentarza.
A zagadkaleśna to pewnie zagadka jakaś. |
# zagadka leśna 09.06.2006 09:11 |
|
a jakie są twoje prywatne domniemania? podziel się z nami? czyżbyś podejrzewał jakieś niecne zamiary?
a po za tym to co miałeś na myśli pisząc: "tak i nie", czy to była twoja odpowiedź któreś z moich pytań?: 1) może zaczniemy lustrację? 2) czy tera polecim po nazwiskach i adresach? 3) co to? 4) nie ma chętnych? czy o co ci chodzi? a może po czasie dystrybucji komentarza wnioskujesz, że pracuję w ratuszu na niskim stanowisku? weż no i wytłumacz a ja tymczasem naleję wody do butów stojących na korytarzu w ramach zemsty... za... no za niską pensję na przykład pozdrawiam wszytkich kibiców czy matka też wiesza oko na tv podczas meczu czy raczej pierogi lepi? |
# Maryjan 09.06.2006 20:43 |
|
patrz na czas edycji postu, nie sądzę, że wszyscy siedzą w domu i lukają na forum. a z określeń i opinii o Smoczyńskim i jego otoczeniu można sobie wnioskować.
PS czyja matka ???? |
Matka_Sławka_z_Gdańska 09.06.2006 23:12 |
|
Slawka
|
# Maryjan 12.06.2006 20:32 |
|
z Gadańska ????
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.