REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

jutro podpisy przeciw SPALARNI !!!

# deresa

23.04.2005 21:19

W najbliższą niedzielę 24.04.2005 w godz. 9-13 podpisy będą zbierane przy
następujących kościołach:
· Parafia Rzymsko-Katolicka Narodzenia NMP, ul. Klasyków 19
· Parafia Rzymsko-Katolicka św. Jakuba Ap., ul. Mehoffera 2
· Parafia Rzymsko-Katolicka św. Franciszka z Asyżu, ul Strumykowa 25
· Parafia Rzymsko-Katolicka NMP Matki Pięknej Miłości, ul. Myśliborska
100
· Parafia Rzymsko-Katolicka św. Łukasza, ul. Sprawna (przy ul. Odkrytej)
Protest w ww. sprawie jest dostępny (po wcześniejszym zarejestrowaniu się ) na
forum:
czystabialoleka.forumhut.com .

# marek

23.04.2005 22:27

A wiecie przeciwko czemu protestujecie?

# deresa

24.04.2005 06:07

jeszcze niewiemy przeciwko czemu protestujemy. Ale jak sie zorientujemy to opowiemy o co dokładnie chodzi w tym proteście. A jak wcześniej inwestor wpłaci na nasze konto darowiznę na rzecz ochrony białołęki to oczywiście z protestu się wycofamy.

REKLAMA

# deresa

24.04.2005 16:50

Fajnie, że ktoś podszył się pod mój nick i nie miał odwagi się podpisać choćby X dla odróżnienia. Gdybym olej w głowie miał ...

# deresa

24.04.2005 18:05

a może mam rozdwojenie jaźni :)

# ziuta.

25.04.2005 08:09

Myślę sobie (sobie ) czy w tych kościołach dobrodziej nie powinien wydać także zgody na utworzenie list tych wszystkich którzy na zielonej Bia ...... nie mają szczelnych szamb ,śmieci wywożą do lasu,oraz wykaz innych ekologicznych szkodników.Bo z mojego rozeznania to wszyscy chcą protestować ,ale mało osób wie o co i dlaczego? Dopiero po spowiedzi -i jasnym stwierdzeniu :że nigdy nie czyniłem tego bałaganu:może protestować .Występy pod publiczkę w mieście i przy kościele to tylko pseudo teatrzyk.

REKLAMA

# Piotr1

25.04.2005 15:02

Przecież wystarczy ustanowić obowiązek zawarcia umowy na wywóz śieci lub szamba z dowolną firmą ( bez narzucania firmy).
Policja lub Straż Miejska jeżdzi, sprawdza i wlepia mandaty do skutku ( nie masz umowy to znaczy że wyrzucasz do lasu itp).
Proste? Pewnie tak , tylko u nas posłowie to raczej zakute łby i tylko stołków pilnują.

# ala1

25.04.2005 16:00

Czy rzeczywiście kościół musi byc mieszany w takie sprawy?

# karolkiewicz.

26.04.2005 21:04

Alu -1.Oczywiście że kościół musi się mieszać do wszystkich spraw.Dziwi mnie tylko dlaczego sam ksiądz nie ułoży listy bez tych zbieraczy ,przecież wie kto rzuca śmieci i do pustego szamba (bez dna )wylewa .Ma te informacje ze spowiedzi a ponadto każdy teraz jest lepszy (od pewnego do pewnego czasu ).
Do Piotra -czy Twoim zdaniem zakuty łeb to ten co rzuca ? czy ten kto kontroluje ?Jak u Ciebie z głowa ? W porządku....

REKLAMA

Matka_Sławka_z_Gdańska

26.04.2005 21:23

Wyobrazacie to sobie ? On siedzi, Ona kleczy.
Ona mowi:
- ... i zdjelam majtki, i...
On milczy, ale caly jest rozdygotany, tak sie ze soba szarpie !
- y - y -y - cy- cy -cy -o -o ? - glos Mu drzy niczym w galopie
- ... i zrobilam w studzienkie Telekomunikacji Polskiej S.A.
- eeee - troche zwolnil - albo wiesz co ? Powtorz to jeszcze raz od slow: ...i zdjelam majtki ...
...bo musze Cie zanotowac na liscie !
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Kambukka Olympus
Kambukka Lagoon

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe