Forum › Białołęka
jutro podpisy przeciw SPALARNI !!!
# deresa 23.04.2005 21:19 |
|
W najbliższą niedzielę 24.04.2005 w godz. 9-13 podpisy będą zbierane przy
następujących kościołach: · Parafia Rzymsko-Katolicka Narodzenia NMP, ul. Klasyków 19 · Parafia Rzymsko-Katolicka św. Jakuba Ap., ul. Mehoffera 2 · Parafia Rzymsko-Katolicka św. Franciszka z Asyżu, ul Strumykowa 25 · Parafia Rzymsko-Katolicka NMP Matki Pięknej Miłości, ul. Myśliborska 100 · Parafia Rzymsko-Katolicka św. Łukasza, ul. Sprawna (przy ul. Odkrytej) Protest w ww. sprawie jest dostępny (po wcześniejszym zarejestrowaniu się ) na forum: czystabialoleka.forumhut.com . |
# marek 23.04.2005 22:27 |
|
A wiecie przeciwko czemu protestujecie?
|
# deresa 24.04.2005 06:07 |
|
jeszcze niewiemy przeciwko czemu protestujemy. Ale jak sie zorientujemy to opowiemy o co dokładnie chodzi w tym proteście. A jak wcześniej inwestor wpłaci na nasze konto darowiznę na rzecz ochrony białołęki to oczywiście z protestu się wycofamy.
|
# deresa 24.04.2005 16:50 |
|
Fajnie, że ktoś podszył się pod mój nick i nie miał odwagi się podpisać choćby X dla odróżnienia. Gdybym olej w głowie miał ...
|
# deresa 24.04.2005 18:05 |
|
a może mam rozdwojenie jaźni :)
|
# ziuta. 25.04.2005 08:09 |
|
Myślę sobie (sobie ) czy w tych kościołach dobrodziej nie powinien wydać także zgody na utworzenie list tych wszystkich którzy na zielonej Bia ...... nie mają szczelnych szamb ,śmieci wywożą do lasu,oraz wykaz innych ekologicznych szkodników.Bo z mojego rozeznania to wszyscy chcą protestować ,ale mało osób wie o co i dlaczego? Dopiero po spowiedzi -i jasnym stwierdzeniu :że nigdy nie czyniłem tego bałaganu:może protestować .Występy pod publiczkę w mieście i przy kościele to tylko pseudo teatrzyk.
|
# Piotr1 25.04.2005 15:02 |
|
Przecież wystarczy ustanowić obowiązek zawarcia umowy na wywóz śieci lub szamba z dowolną firmą ( bez narzucania firmy).
Policja lub Straż Miejska jeżdzi, sprawdza i wlepia mandaty do skutku ( nie masz umowy to znaczy że wyrzucasz do lasu itp). Proste? Pewnie tak , tylko u nas posłowie to raczej zakute łby i tylko stołków pilnują. |
# ala1 25.04.2005 16:00 |
|
Czy rzeczywiście kościół musi byc mieszany w takie sprawy?
|
# karolkiewicz. 26.04.2005 21:04 |
|
Alu -1.Oczywiście że kościół musi się mieszać do wszystkich spraw.Dziwi mnie tylko dlaczego sam ksiądz nie ułoży listy bez tych zbieraczy ,przecież wie kto rzuca śmieci i do pustego szamba (bez dna )wylewa .Ma te informacje ze spowiedzi a ponadto każdy teraz jest lepszy (od pewnego do pewnego czasu ).
Do Piotra -czy Twoim zdaniem zakuty łeb to ten co rzuca ? czy ten kto kontroluje ?Jak u Ciebie z głowa ? W porządku.... |
Matka_Sławka_z_Gdańska 26.04.2005 21:23 |
|
Wyobrazacie to sobie ? On siedzi, Ona kleczy.
Ona mowi: - ... i zdjelam majtki, i... On milczy, ale caly jest rozdygotany, tak sie ze soba szarpie ! - y - y -y - cy- cy -cy -o -o ? - glos Mu drzy niczym w galopie - ... i zrobilam w studzienkie Telekomunikacji Polskiej S.A. - eeee - troche zwolnil - albo wiesz co ? Powtorz to jeszcze raz od slow: ...i zdjelam majtki ... ...bo musze Cie zanotowac na liscie ! |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.