Forum › Białołęka
jedna blondynka i Modlińska stoi !!!
# czaro 13.12.2004 08:03 |
|
blondynka w polonezie.....szok !!! Pewnie zabrakło gazu, a zbiornik paliwa dawno wymontowany, ....no i mamy problem ...
|
# ja 13.12.2004 10:05 |
|
a może by tak każdy kierowca rzucał jajkiem w taki "pojazd" przez którego stoimy w korkach ?????
|
# ja 13.12.2004 14:44 |
|
do ja
Mam pytanie, jeżeli ja nie jestem zarejestrowana i ty nie jesteś zarejestrowany(a), to możemy używać tego samego nicka? Nick "ja" pisany małymi literami jest używany przeze mnie od dwóch lat. pozdrowienia |
# ja-ty-on-ono 13.12.2004 14:55 |
|
Ale stare #ja się chyba ostatnio rzadko odzywało i odeszło w zapomnienie. Dlatego pojawiło się nowe #ja, które nic nie wiedziało o istnieniu innego #ja, bo nie chciało mu się przeglądać historii 2 lata wstecz. Dlatego stare #ja nie powinno rościć pretensji do nowego #ja, że tak a nie inaczej się podpisało, tym bardziej że stare #ja nie jest zarejestrowane. Staremu #ja radzę się zarejestrować i będzie wtedy wyświetlane bez znaczka #. Takie jest moje zdanie.
|
# ja 13.12.2004 15:29 |
|
ja nic o tym nie nie wiedziałam
|
# CC 13.12.2004 16:17 |
|
A w ubiegłym tygodniu widzieliście policjanta, który zablokował - tez stając na wjezdzie na most Grota - całą Modlińską ? Czy jest jakiś numer telefonu, gdzie można zadzwonić, aby ktoś z tym zrobił porządek ?
|
# ja 13.12.2004 18:09 |
|
do ja-ty-on-ono
stare #ja- nie rejestruję się, bo nie widzę potrzeby, jestem codziennie, czytam o czym się pisze, ale nie zawsze się wypowiadam-nie ma przymusu, pozdrowienia |
# mieszek 13.12.2004 18:37 |
|
Proponuję takie samochody kierowców bezmózgowców (blokują jezdnię bo:
- mieli stłuczkę i patrzą się jak ciele na malowane wrota na swój wspaniały, chociaż już może nie, samochód - mają awarię 1-szego stopnia, czyli brak paliwa lub inne mniej lub bardziej złośliwe kłopoty z pojazdem) spychać do rowu lub wprost do Wisły, żeby nie blokowały przejazdu. Dlaczego po stłuczce lub awarii ludzie przestają myśleć ? |
# mip 15.12.2004 21:15 |
|
Po stłuczce lub awarii reszta jadących gapi się niemiłosiernie na tych stojących (nawet jeśli już zjechali i nie tarasują ruchu) i w ten sposób też powstają korki. Przestańcie się ludzie wreszcie gapić na boki, a zacznijcie przed siebie...
|
# mar 16.12.2004 11:36 |
|
Witam.
#czaro a nie można było pomóc i zepchnąć na bok? To taki wielki problem? A co będzie jeżeli Ty znajdziesz się w takiej sytuacji? Zakładam oczywiście, że jestes osobą zmotoryzowaną:) Jajecznej propozycji #ja nawet szkoda komentować. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.