REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# wawiak

23.07.2015 14:45

Potwierdzam. Fachowiec przez duże F i do tego miły człowiek.

# reszka

29.06.2016 15:52

ostrzegam przed:
nierzetelnością w kontaktach z klientem;
za długim językiem młodego człowiek obsługującego klientów;
niedotrzymywaniem uzgodnionych terminów naprawy;
po ponad trzech miesiącach odkładania terminu wykonania usługi zrezygnowałem z niej;
fachowość; nie oceniam, nie mam możliwości j.w.

# Rob

08.05.2018 12:33

Niestety ja również muszę dodać trochę dziegciu na temat tego zakładu. Moja udręka związana z dość prosta naprawą trwała ponad trzy miesiące. Na ogól jestem uprzejmym człowiekiem, ale po trzech miesiącach zwodzenia, obiecywania ( za każdym razem słyszałem że za dwa tygodnie mój zegarek na 100% będzie gotowy) zastałem swój zegarek w kawałkach. Rozstaliśmy się z Panem zegarmistrzem z niezbyt miłych okolicznościach. Może to dobry fachowiec i miły człowiek, ale nie wiem, czy życie ludzkie nie jest za krótkie aby powierzyć mu zegarek i cieszyć się nim jeszcze.

REKLAMA

# Rob11111

08.05.2018 12:34

Niestety ja również muszę dodać trochę dziegciu na temat tego zakładu. Moja udręka związana z dość prosta naprawą trwała ponad trzy miesiące. Na ogól jestem uprzejmym człowiekiem, ale po trzech miesiącach zwodzenia, obiecywania ( za każdym razem słyszałem że za dwa tygodnie mój zegarek na 100% będzie gotowy) zastałem swój zegarek w kawałkach. Rozstaliśmy się z Panem zegarmistrzem z niezbyt miłych okolicznościach. Może to dobry fachowiec i miły człowiek, ale nie wiem, czy życie ludzkie nie jest za krótkie aby powierzyć mu zegarek i cieszyć się nim jeszcze.

# Rob11111

08.05.2018 12:34

Niestety ja również muszę dodać trochę dziegciu na temat tego zakładu. Moja udręka związana z dość prosta naprawą trwała ponad trzy miesiące. Na ogól jestem uprzejmym człowiekiem, ale po trzech miesiącach zwodzenia, obiecywania ( za każdym razem słyszałem że za dwa tygodnie mój zegarek na 100% będzie gotowy) zastałem swój zegarek w kawałkach. Rozstaliśmy się z Panem zegarmistrzem z niezbyt miłych okolicznościach. Może to dobry fachowiec i miły człowiek, ale nie wiem, czy życie ludzkie nie jest za krótkie aby powierzyć mu zegarek i cieszyć się nim jeszcze za życia ( a podobno czas jest cenny).

# fghj

12.09.2019 22:36

Potwierdzam. Na domiar złego, zdaje się, że młody człowiek przejął już warsztat. Nieprzyjemny, wręcz arogancki. Nie wrócę na pewno!

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni