Forum › Białołęka
# wawiak 23.07.2015 14:45 |
|
Potwierdzam. Fachowiec przez duże F i do tego miły człowiek.
|
# reszka 29.06.2016 15:52 |
|
ostrzegam przed:
nierzetelnością w kontaktach z klientem; za długim językiem młodego człowiek obsługującego klientów; niedotrzymywaniem uzgodnionych terminów naprawy; po ponad trzech miesiącach odkładania terminu wykonania usługi zrezygnowałem z niej; fachowość; nie oceniam, nie mam możliwości j.w. |
# Rob 08.05.2018 12:33 |
|
Niestety ja również muszę dodać trochę dziegciu na temat tego zakładu. Moja udręka związana z dość prosta naprawą trwała ponad trzy miesiące. Na ogól jestem uprzejmym człowiekiem, ale po trzech miesiącach zwodzenia, obiecywania ( za każdym razem słyszałem że za dwa tygodnie mój zegarek na 100% będzie gotowy) zastałem swój zegarek w kawałkach. Rozstaliśmy się z Panem zegarmistrzem z niezbyt miłych okolicznościach. Może to dobry fachowiec i miły człowiek, ale nie wiem, czy życie ludzkie nie jest za krótkie aby powierzyć mu zegarek i cieszyć się nim jeszcze.
|
# Rob11111 08.05.2018 12:34 |
|
Niestety ja również muszę dodać trochę dziegciu na temat tego zakładu. Moja udręka związana z dość prosta naprawą trwała ponad trzy miesiące. Na ogól jestem uprzejmym człowiekiem, ale po trzech miesiącach zwodzenia, obiecywania ( za każdym razem słyszałem że za dwa tygodnie mój zegarek na 100% będzie gotowy) zastałem swój zegarek w kawałkach. Rozstaliśmy się z Panem zegarmistrzem z niezbyt miłych okolicznościach. Może to dobry fachowiec i miły człowiek, ale nie wiem, czy życie ludzkie nie jest za krótkie aby powierzyć mu zegarek i cieszyć się nim jeszcze.
|
# Rob11111 08.05.2018 12:34 |
|
Niestety ja również muszę dodać trochę dziegciu na temat tego zakładu. Moja udręka związana z dość prosta naprawą trwała ponad trzy miesiące. Na ogól jestem uprzejmym człowiekiem, ale po trzech miesiącach zwodzenia, obiecywania ( za każdym razem słyszałem że za dwa tygodnie mój zegarek na 100% będzie gotowy) zastałem swój zegarek w kawałkach. Rozstaliśmy się z Panem zegarmistrzem z niezbyt miłych okolicznościach. Może to dobry fachowiec i miły człowiek, ale nie wiem, czy życie ludzkie nie jest za krótkie aby powierzyć mu zegarek i cieszyć się nim jeszcze za życia ( a podobno czas jest cenny).
|
# fghj 12.09.2019 22:36 |
|
Potwierdzam. Na domiar złego, zdaje się, że młody człowiek przejął już warsztat. Nieprzyjemny, wręcz arogancki. Nie wrócę na pewno!
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.