Forum › Warszawa
# Marian 01.10.2020 17:15 |
|
PIS to PZPRbis, komuchy. Lepiej wiedzą czego ludzie potrzebują.
|
# Teresa s 04.10.2020 21:20 |
|
Jak się ma pełne kieszenie kasy za siedzenie na stołku to takiemu nie groźny kryzys gospodarczy!!! Niech nie włażą z buciorami w ludzkie życie, brak słów, nie no jeszcze tego brakowało żeby plan zajęć na Niedzielę zrobili!!!.
|
# ANNA CROMA FINANSOWANIE 30.11.2020 18:33 |
|
ANNA CHROMA FINANSOWANIE
Witam wszystkich Bardzo dziękuję Bogu że ponownie postawiłeś ANNA CHROMA na mojej ścieżce. W przypadku wszystkich Twoich potrzeb finansowych lub masz kłopoty finansowe, po prostu skontaktuj się z tą wspaniałą ANNA CHROMA, a będziesz miał pełną satysfakcję.Ta kobieta właśnie pomogła mi niewielką sumą 55 000 zł, a to mi wystarczy. Jest kobietą serca, dzięki tej wspaniałej kobiecie mogłem podnieść standard życia i zadłużenie. Jeśli potrzebujesz małej pożyczki, skontaktuj się tylko z nimi, a nie zawiedziesz się. E-mail: annachroma1949@gmail.com Dziękuję Ci UWAGA NIE POLSKI, wstrzymaj się |
# qvertz 10.01.2021 11:18 |
|
Człowiek nie jest niewolnikiem. Ma prawo do jednego dnia odpoczynku w tygodniu. Tym dniem jest niedziela i tak pozostanie. A oligarchowie ze swoimi pomysłami zap...lania przez bydło świątek-piątek i harowania na ich bogactwo niech spadają.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.