REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Jaki stabilizator wybrać ?

ceselin

09.12.2019 12:38

Od zawsze byłam bardzo aktywną osobą . Niestety pośpiech i trochę pecha sprawiło , że szukam teraz dobrej jakości stabilizatora na nadgarstek i kciuk ... Zdarzył mi się drobny wypadek w czasie uprawiania sportu , ale konsekwencje są dość spore . Nie ma sensu czekać na to aż NFZ mi to zrefunduje . Po raz kolejny przekonałam się na własnej skórze , że bezpłatna służba Medyczna w tym kraju działa naprawdę bardzo słabo . Jaki stylizator wybrać , aby był skuteczny i dodatkowo był w przystępnej cenie?

biutys

10.12.2019 04:41

Z tą służbą medyczną to masz rację. Kolejki do niektórych specjalistów są absurdalnie długie. Co do twojego głównego problemu, to poszukaj w odpowiednich sklepach z takim sprzętem. Masz tam duży wybór i naprawdę atrakcyjne ceny. Sam ostatnio korzystałem ze stabilizatorów, chociaż na inną część ciała i nie narzekam, bo już jestem całkowicie zdrowy

ceselin

11.12.2019 07:14

a możesz coś konkretnego polecić ? bo nie wiem , co będzie tutaj odpowiednie

REKLAMA

biutys

12.12.2019 04:22

Sprawdź sobie na stronie https://sklep.farmedica.pl /117-stabilizatory-oppo tam masz do wyboru różnego rodzaju opcje związane z tym tematem. Sam kiedyś korzystałem ze stabilizatorów tej firmy i byłem naprawdę bardzo zadowolony z jakości. Z jednej strony były bardzo wygodne. Poza tym nie przeszkadzały mi w wykonywaniu różnych czynności. No i znakomicie wywiązują się ze swojej, że tak to ujmę, leczniczej funkcji. Regularnie chodziłem na wizyty do lekarza, a doktor był naprawdę usatysfakcjonowany tym, jak przebiega postęp leczenia. Z tego, co wiem to ta marka OPPO jest naprawdę bardzo dobra. Chwalą ją nie tylko lekarze. Takie stabilizatory możesz natomiast dostać jedynie w Farmedice

ceselin

13.12.2019 09:29

ok , thx na pewno zapamiętam
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Butelki dla dzieci Kambukka
Kambukka Reno

REKLAMA