REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Jaki serwis polecacie z ofertami mieszkań

# Krzysztof87

26.01.2021 08:12

Kto z Was ma jakieś sprawdzone propozycje jeśli chodzi o wynajem mieszkań w Warszawie? Zależy mi na ofertach, które cenowo będą ok, ale też, żeby była sensowna lokalizacji i ewentualnie, żeby dało radę dojechać do centrum. Co do standardu oczywiście czysto, schludnie, ale metrażu wielkiego nie będę potrzebował.

Balam

26.01.2021 14:25

A pomyślałeś może, żeby wpisać w google "wynajem mieszkań Warszawa"? Bo tak prawdę powiedziawszy, absolutnie nie opłaca się najmować mieszkania od pośrednika.

Karola12

28.01.2021 14:22

Ja szukałam na Sprzedajemy lub OLX, sporo ogłoszeń możesz też znaleźć na lokalnych grupach na FB.

REKLAMA

# Marta45

03.02.2021 11:47

Jeśli chodzi o mnie to mogę polecić ofertę pluswynajem.pl , korzystam z serwisu jak szukam najemcy na mieszkanie i potwierdzam, że to faktycznie dobre rozwiązanie. Serwis bardzo sprawnie sobie radzi i zawsze to idzie z ich strony dość szybko jeśli chodzi o poszukiwanie najemcy. Ja mogę polecić, choć tutaj pewnie każdy ma swoje oczekiwania więc trzeba na sobie przetestować
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni