Forum › Białołęka
# miszczu 06.04.2016 12:07 |
|
zostawić tam parking!komu to przeszkadza?
|
# Milenijna 06.04.2016 12:34 |
|
Ci ze Stowarzyszenia Razem dla Białołeki koniecznie chcą się wykazać. Proponuje żebyście robili rewolucje pod swoimi oknami.
|
# JMac 06.04.2016 12:58 |
|
ad #Milenijna
Nie wiem na jakiej podstawie pisze Pan/Pani, że ktoś z naszego stowarzyszenia chce się wykazać w tej sprawie? Nie jestem autorem artykułu. Odniosłem się tylko do tego jakie są ustalenia planu więc skąd ta nadinterpretacja? Miłego dnia życzę i pozdrawiam Jan Mackiewicz |
# Michal 06.04.2016 13:32 |
|
Mieszkam na Pomorskiej i uwazam ze powinien zostac. Cuekawe gdzie beda ludzie parkowac 1 listopada. Teraz prawie kazdy ma samochod a czasami w rodzinie sa 2. Nie mozna wszedzie przedszkoli zrobic.
|
# Gryzelda 06.04.2016 13:36 |
|
O tak! Parkingi są niezbędne w tym miejscu. Wszędzie są potrzebne by kierowcom żyło się lżej
|
# drugastrona 06.04.2016 21:25 |
|
#Michal napisał(a) 06.04.2016 13:32 Mieszkam na Pomorskiej i uwazam ze powinien zostac. Cuekawe gdzie beda ludzie parkowac 1 listopada. Teraz prawie kazdy ma samochod a czasami w rodzinie sa 2. Nie mozna wszedzie przedszkoli zrobic. Po pierwsze, na 1 listopada są specjalne linie autobusowe na cmentarze. Nie trzeba dojeżdżać autobusem. Po drugie, przedszkoli nie robi się "wszędzie", a zaledwie w kilku miejscach na całym osiedlu. Całe szczęście, że plan już przewiduje coś konkretnego w tym miejscu, to nie będzie żadnych jęków i przepychanek w przyszłości. Jakby zrobili parking, to już słyszę narzekania, że "czemu nie przedszkole? nie ma przedszkoli tylko same parkingi" |
# aaga 07.04.2016 18:50 |
|
A co szkodzi temu, żeby do czasu wybrania dla tego miejsca jakiegoś docelowego wykorzystania był tam parking? Przecież to nic nie kosztuje... Ani ustanowienie parkingu, ani jego likwidacja. Przecież w tej chwili i tak nikt z tego miejsca nie korzysta. A żeby uspokoić #Milenijną: nie sądzę żeby nagle ten parking zapełnił się samochodami.
|
# mip 09.04.2016 13:52 |
|
Nie mieszkam na Pomorskiej, ale też chcę parking taki u siebie, bo nie mam gdzie parkować mojego Ferrari, 126p i Matiza żony.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.