REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Jak w biznesie przebić się przez konkurencję?

damian88

10.10.2014 12:27

Warszawa ma bardzo duży potencjał biznesowy lecz, ze względu na liczbę osób mieszkających w stolicy. Z drugiej zaś strony jest to też przeszkoda dla małych firm, które nie mogą się przedrzeć ze swoją ofertą do klientów. Jeśli ktoś zaczyna biznes i nie wie co ma zrobić żeby go rozkręcić to obowiązkowo przeczytajcie artykuł pt. Wykorzystaj potencjał swojego miasta na www.sem7.pl

Maczynsky

07.11.2017 12:12, wpis modyfikowany 2 razy,ostatnio 07.11.2017 14:47

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad otworzeniem sklepu internetowego z odzieżą i butami na bazie oferty z hurtowni internetowej. Sklep miałby oferować tańsze od sieciowych produkty. Chcę, żeby to było dodatkowe źródło dochodu w domu. Nie zamierzam konkurować ceną. Jaka reklama sklepu internetowego będzie dziś najskuteczniejsza? Gdzie szukać firmy, która zajmie się reklamą z budżetem na umiarkowanym poziomie?

jjusti18

15.05.2018 10:17

Oczywiście reklama ma duże znaczenie, ale też warto pamiętać o klientach- przecież jeden poleca drugiego. Także jeżeli nasze usługi będą zadowalające to inni polecą nas drugim. Warto więc pomyśleć nad rozwiązaniami, które przyspieszą nasze działanie, przykładowo nad elektronicznym obiegiem dokumentów http://www.primesoft.pl/, dzięki któremu przepływ informacji będzie o wiele efektywniejszy.

REKLAMA

# smata septana

15.05.2018 10:33

Szukam szm.at szepta.nych do marketingu sz.eptanego.
Czujesz, że jesteś szm.atą szep.taną ?, nie potrafisz robić nic innego ?
Będziesz pisać gowniane posty na zlecenie innych.
To praca dla ciebie !!!
Razem z mężem uważamy, że to doskonały czas dla sz.mat sz.eptanych.
Warto się teraz tym zainteresować..

blokinoks

18.05.2018 13:25

Myślę, że warto zlecić pozycjonowanie strony odpowiednim osobom , aby przebić się przez konkurencje :) ja mogę polecić firmę http://e-prom-nowysacz.pl/ - sprawdź!

# Wilhelm Von Klotz Paschke

18.05.2018 13:57

syf.reklamaa.
Ludzie są już tak otępiali, że łykają każdy pie.rdolo.ny kit. "posmaruj sobie tym kremem cycki to Ci urosną" JA PI.ER.DOLE.

REKLAMA

kolsoo

18.05.2018 19:48

uwielbiam Toje komentarze, kisnę srogo :D

# syffff reklamaaa

21.05.2018 09:27

To bardzo przykre i smutne, że ludzie muszą uciekać się do zarobkowania w tak podły i poniżający sposób.
Nigdy nie widzieli na oczy danej firmy czy produktu, a polecają, wychwalają.
Jak to łatwo się zeszma.cić dla paru srebrników, żałosne. ' .. , ...
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni