REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Zentel Albendazol przywry tasiemce motylice glisty

swinska-tarczyca

19.05.2018 16:56

Zentel Albendazol przywry tasiemce motylice glisty sprzedam
Mam do odstąpienia tabletki Zentel Albendazole 200mg 5zł/tabletka, 2 tabletki w listku, zapakowane w pudełko kartonowe.
Ważność 12.2020.
Lek jest w oryginalnym opakowaniu.
Wysyłka pobraniowa 20zł lub koszt lotniczej wysyłki rejestrowanej z Tajlandii 20zł.
Oferuję równiez inne leki przeciwpasożytnicze na robaki, tasiemce, przywry, motylice, glisty.
Prazykwantel 600mg, od 2.5zl/tabletka, 08.2021
Yomesan 500mg od 2 zł/tabletka, 4 tabletki w blistrze, 01.2022
Vermox Mebendazole 100mg od 1zl/tabletka, 03.2020.
Stromectol Ivermektyna 6mg od 20zl/tabletka, 04.2019
Leki są kupione w oryginalnym zapieczętowanym opakowaniu, w miarę możliwości bezpośrednio od producenta w ilościach i cenach hurtowych - co przekłada się na niską cenę moich leków. Przy mniejszej ilości odliczam do torebek strunowych. Przy zakupie połowy opakowania wysyłam w oryginalnym pudełku i dołączam naklejkę.
Doliczam 20 zł za lotniczą wysyłkę rejestrowaną z Tajlandii lub w przypadku wysyłki z Polski 20 zł za pobraniową. Powyżej zamówienia 200zł wysyłka bezpłatna.
Jestem w stanie pobić każdą opublikowaną cenę, do tego gwarantuję pewność dotarcia leku z Tajlandii - jeśli opóźnia się przesyłka, to wysyłam zastępczą z Polski.
Mogę szukać dowolnych innych leków, mniej popularnych - jakkolwiek, będą one droższe, ze względu na trudniejszy dostęp i cena detaliczna, a nie hurtowa.
Stosować można też profilaktycznie, szczególnie, gdy żyje się ze zwierzętami domowymi, w czasie ich odrobaczania.
Leczenie najlepiej przeprowadzić w całej rodzinie.
Leki przeciwpasożytnicze należy mieszać, bo robaki się szybko uodparniają.
Jan Krongboon
massagewarsaw gmail com
www.facebook.com/kurs.tajski

# syffff reklamaaa

21.05.2018 09:27

To bardzo przykre i smutne, że ludzie muszą uciekać się do zarobkowania w tak podły i poniżający sposób.
Nigdy nie widzieli na oczy danej firmy czy produktu, a polecają, wychwalają.
Jak to łatwo się zeszma.cić dla paru srebrników, żałosne. ' .. , ...
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl