Forum › Warszawa
Zmiana sprzedawcy prądu co wybrac?
Loafid 13.04.2018 18:24 |
|
Ostatnio zastanawiałem się nad tym aby trochę zmniejszyć swoje rachunki za prad. Przegladalem trochę dostępnych sprzedawcow i znalazłem cos takiego jak Po prostu energia https://poprostuenergia.pl. Piszą ze można oszczedzic nawet do 350 zl rocznie i nie maja opłaty handlowej (?) Duzo z tym roboty, żeby zmienić sprzedawcę? Ktos już to robil?
Dzieki |
# Syf reklama 13.04.2018 21:31 |
|
Nie polecam nikomu to jest syf najgorszy
|
Loafid 16.04.2018 14:16 |
|
#Syf reklama napisał(a) 13.04.2018 21:31 Nie polecam nikomu to jest syf najgorszy Ale chwilę.. co jest syfem najgorszym? Zapytałem tylko czy ktoś miał z nimi styczność i czy moze sie wypowiedziec w tym temacie. |
# syyyf reklama 17.04.2018 10:01 |
|
syf.reklamaa.
Ludzie są już tak otępiali, że łykają każdy pie.rdolo.ny kit. "posmaruj sobie tym kremem cycki to Ci urosną" JA PI.ER.DOLE. |
Loafid 26.04.2018 12:35 |
|
Hej, i jak? Czy ktoś miał z nimi styczność? Ostatnio obserwuję, że wiele osób jednak ich wybiera.
|
# anty spam 26.04.2018 14:27 |
|
Szukam szm.at szepta.nych do marketingu sz.eptanego.
Czujesz, że jesteś szm.atą szep.taną ?, nie potrafisz robić nic innego ? Będziesz pisać gowniane posty na zlecenie innych. To praca dla ciebie !!! Razem z mężem uważamy, że to doskonały czas dla sz.mat sz.eptanych. Warto się teraz tym zainteresować.. .. |
DominikK 21.05.2018 13:30 |
|
Ja korzystam z ich usług i jestem zadowolony. Rachunki spadły mi o około 30%.
Loafid, źle dodałeś link więc poprawiam. |
# syffff reklamaaa 21.05.2018 14:21 |
|
To bardzo przykre i smutne, że ludzie muszą uciekać się do zarobkowania w tak podły i poniżający sposób.
Nigdy nie widzieli na oczy danej firmy czy produktu, a polecają, wychwalają. Jak to łatwo się zeszma.cić dla paru srebrników, żałosne. ' .. , ... |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.