Forum › Bielany
# Rtyu 23.08.2018 21:26 |
|
Mieszkam na bielanach ale rodzić bedę na pewno gdzie indziej. Lekarz powinien leczyć a nie zabijać.
|
# Dziadek. 25.08.2018 19:52 |
|
Od wielu lat ten przybytek zwany szpitalem jest w czołówkach różnych rankingów. Od kilkudziesięciu lat,cała moja rodzina ( rodzice, teściowie, dzieci) wiedzą, że należy omijać go szerokim łukiem. Pracujący tam tzw lekarze, oraz tzw pielęgniarki są niegrzeczni, niekulturalni, bez empatii. Najczęsciej szkodzą a nie pomagają. Mamy tylko złe doświadczenia z personelem tego szpitala. Trochę lepiej jest, gdy tzw lekarze przyjmują prywatnie. Oczywiście w państwowych gabinetach z państwowym sprzętem. A skąd taka przychylność mediów? To już domyślćie się sami. Będąc kierownikiem dużego sklepu, miałem wątpliwą przyjemność udzielania wywiadu. Tzw dziennikarzowi. To był spontaniczny reportaż. Na zamówienie.
|
# rex 26.08.2018 19:32 |
|
Jak umierać, to tylko na Bielanach.Oczywiście w bielańskiej umieralni, zwanej szpitalem. JAK NAJDALEJ OD TEJ TRUPIARNI
|
# Magda1984 01.09.2018 02:58 |
|
Urodzilam 2 na Bielanach, roznica miedzy dziecmi to 6 lat I widzilam mega zmiane na plus. Przy 2 dziecku to bylo prawdzowe rodzenie po ludzku, rodzina byla blisko mnie, polozna przy mnie byla caly czas, pomagala oddychac, masowala plecy, otaczala opieka I otucha ( nie oplacona). Lekarze swietni I mili. Po co pisac o zabijaniu plodow I szykanowac...poczytajcie o trudnych przypadkach profesora I jego zespolu...czasem taka decyzja to jedyne rozwiazanie. Wspieram z calego serca!
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.