REKLAMA

Forum › Targówek

REKLAMA

# Robert

06.03.2014 09:19

Brawo za te pomysły!!! W Warszawie mamy już tyle linii metra, że można skracać linie autobusowe lub je likwidować. Ktoś kto tak tylko pomyślał o linii 160 musiał to zrobić na wielkim kacu albo jest na "wielkim głodzie". Najlepsze połączenie z Targówka do centrum planują zlikwidować bo wszyscy mieszkańcy będą jeździć metrem a metro dociera w każdy rejon Warszawy. Bezpośrednie połączenie Targówka z Centralnym jest bardzo dobrym rowiązaniem i nie powinno byc likwidowane (nie powinno się o tym nawet pomyśleć). Punktem przesiadkowym dla mieszkańców Targówka jest Dworzec Centralny a dodatkowa przesiadka na Wileńskim jest beznadziejnym pomysłem. Jestem pewien, że mieszkańcy Targówka nie poproą tej propozycji jaką przedstawił ZTM.

# buahahha

18.03.2014 11:49

do Roberta - to po jakiego tak się kłócicie o to metro na Bródno??? Skoro autobusy są dla was ważniejsze od metra. To niech metro pojedzie na Białołękę, tam ucieszą się nawet z tej jednej stacji przy TT.

# Robert

19.03.2014 16:01

do buahahha - jeśli już komuś odpowiadasz na opisaną sprawę to nie zwracaj się w liczbie mnogiej ponieważ te czasy towarzyszy już dawno się skończyły. Przeczytaj raz jeszcze ten tekst powoli to może zrozumiesz o co mi chodziło a jeśli nie to proszę przedstaw mi np. najszybszy dojazd z Targówka na Okęcie bez dodatkowych przesiadek.... "metro" może w roku 2050. Nie wypowiadam się na tematy dotyczące innych dzielnic i Ciebie też o to proszę skoro tu nie mieszkasz. Pozdrawiam.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuTargówek

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy