REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Honda TypeR przegląd

Viviton

28.03.2017 18:23

Gdzie można zrobić porządnie przegląd mojego Type R bo jednak wolę być pewny w 100% co do niego :)

# Cisek09

28.03.2017 18:35

W HondaPlaza mają nawet do kupienia Type R, więc pewnie naprawić ją również potrafią. Przegląd mają w całkiem spoko cenie.

# groszek27

29.03.2017 16:33

Świetny http://www.hondamatraszek.pl to Honda Matraszek w Markach przy Słonecznej. Sprawdzone miejsce, które zatrudnia kompetentnych i doświadczonych fachowców - mechaników, blacharzy, lakierników. Jeśli chodzi o przegląd, to mogą nawet odebrać od Ciebie auto, a po przeglądzie odstawić. To duża wygoda :)

REKLAMA

# Partok78

30.03.2017 07:45

Jeździłem tym autem u nich na jeździe testowej Honda Type R dla mnie jest świetna. Co do przeglądu to jak najbardziej HondaPlaza. Przy takim aucie trzeba mieć trochę pojęcia o tym a oni na pewno nie zawiodą.

# Bolin44

07.04.2017 07:27

No jak najbardziej, w Warszawie jedno z najpewniejszych miejsc do takich aut. Nawet na kanale HondaPlaza możesz się upewnić że robią dobrą robotę w dość konkurencyjnej cenie.

Ordek55

09.04.2017 13:23

No najlepiej chyba będzie własnie u nich. Mają świetnie wyposażone warsztaty, wszystkie potrzebne sprzęty do serwisów przede wszystkim dopasowane pod Hondy. Jak coś się dzieje max 2 dni i masz nowe części, także nie szukaj daleko ;)

REKLAMA

# tomson33

25.04.2017 13:51

Ja jestem Klientem Hondy Matraszek w Markach i bardzo sobie chwalę. Przede wszystkim profesjonalizm zespołu i uczciwe podejście do Klienta. Niestety rzadko się trafia, najczęściej chce się z Klienta jak najwięcej wyciągnąć ;) W Hondzie Matraszek to się mi nie zdarzyło. Panowie mechanicy super kompetentni, znają się na swoim fachu. Pozytywnie byłem też zaskoczony przez poziom cen - są naprawdę konkurencyjni względem okolicznych warsztatów. Ogólnie to zdecydowanie polecam! :)
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni