Forum › Warszawa
Honda TypeR przegląd
Viviton 28.03.2017 18:23 |
|
Gdzie można zrobić porządnie przegląd mojego Type R bo jednak wolę być pewny w 100% co do niego :)
|
# Cisek09 28.03.2017 18:35 |
|
W HondaPlaza mają nawet do kupienia Type R, więc pewnie naprawić ją również potrafią. Przegląd mają w całkiem spoko cenie.
|
# groszek27 29.03.2017 16:33 |
|
Świetny http://www.hondamatraszek.pl to Honda Matraszek w Markach przy Słonecznej. Sprawdzone miejsce, które zatrudnia kompetentnych i doświadczonych fachowców - mechaników, blacharzy, lakierników. Jeśli chodzi o przegląd, to mogą nawet odebrać od Ciebie auto, a po przeglądzie odstawić. To duża wygoda :)
|
# Partok78 30.03.2017 07:45 |
|
Jeździłem tym autem u nich na jeździe testowej Honda Type R dla mnie jest świetna. Co do przeglądu to jak najbardziej HondaPlaza. Przy takim aucie trzeba mieć trochę pojęcia o tym a oni na pewno nie zawiodą.
|
# Bolin44 07.04.2017 07:27 |
|
No jak najbardziej, w Warszawie jedno z najpewniejszych miejsc do takich aut. Nawet na kanale HondaPlaza możesz się upewnić że robią dobrą robotę w dość konkurencyjnej cenie.
|
Ordek55 09.04.2017 13:23 |
|
No najlepiej chyba będzie własnie u nich. Mają świetnie wyposażone warsztaty, wszystkie potrzebne sprzęty do serwisów przede wszystkim dopasowane pod Hondy. Jak coś się dzieje max 2 dni i masz nowe części, także nie szukaj daleko ;)
|
# tomson33 25.04.2017 13:51 |
|
Ja jestem Klientem Hondy Matraszek w Markach i bardzo sobie chwalę. Przede wszystkim profesjonalizm zespołu i uczciwe podejście do Klienta. Niestety rzadko się trafia, najczęściej chce się z Klienta jak najwięcej wyciągnąć ;) W Hondzie Matraszek to się mi nie zdarzyło. Panowie mechanicy super kompetentni, znają się na swoim fachu. Pozytywnie byłem też zaskoczony przez poziom cen - są naprawdę konkurencyjni względem okolicznych warsztatów. Ogólnie to zdecydowanie polecam! :)
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.