REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

Help - pomysły ws ebiznesu

# lakoniczny

18.04.2018 11:36

Witam witam, otworzyłem sklep internetowy, sobie funkcjonuje spokojnym tempem, nie szaleje z zamówieniami ale na początek nie spdziewałem się przeciez jakiegoś boomu czy innych wygórowanych rzeczy. Jednak próbuję się w międzyczasie dokształcić i dokopać do ciekawostek o tym z czego korzystać, jak się rozwijać, nowinki wprowadzać żeby ten sklep parł dumnie na przód. jakieś wskazówki gdzie takich info szukać?

# palanttt

18.04.2018 12:16

i zaraz sobie sam odpiszesz?

# Wydaje mi się

30.04.2018 03:20

Wydaje mi się, że ważne są opinie osób i firm, które się takimi rzeczami zajmują. W końcu wiedza i doświadczenie to zawsze na pierwszym miejscu są.

REKLAMA

# Megathone

30.04.2018 04:51

jak mnie pamięć nie myli to na http://netgraf.pl/blog jest kilka świetnych artykułów na tematy jakie Ciebie interesują. wskazówki, podpowiedzi i to za darmo o dziwo ;) np jak wypromować swoją stronkę czy temu podobne. na pewno nie zaszkodzi poczytać.

# syf reklamaa

30.04.2018 14:02

syf reklama

MaksMan

26.08.2020 13:24

Niezależnie od tego jaki rodzaj biznesu się prowadzi, zawsze warto zabezpieczyć się przed sytuacją w której np nasi klienci nie płacą. Są firmy takie jak https://www.icg-group.com/, które pomagają odzyskać pieniądze w skuteczny sposób.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą