REKLAMA

Forum › Legionowo i Jabłonna

REKLAMA

# Marian

06.02.2021 21:10

Pisowska milicja teraz nie ma czasu bo ściga opozycję. Dajcie jej spokój. Zresztą jak złapie złodzieja i okaże się że złodziej z PIS to tylko kłopoty będą mieć. Oni tylko potrafią kobiety bić. Złodziei się boją bo przecież taki może oddać. Pozwalniać nierobów - dać broń ludziom. Sami się lepiej obronią.

# Marianna

06.02.2021 21:45

#Marian napisał(a) 06.02.2021 21:10
okaże się że złodziej z PIS
Czy miejscowi żule podejmujący się kradzieży rzeczy wartych kilka tysięcy złotych i kupujący za to wódkę są członkami Prawa i Sprawiedliwości? Boże, jacy ludzie potrafią być śmieszni w swojej naiwności!

# Chihau

06.02.2021 21:47

"Policja tak się przyłożyła do sprawy, że zabezpieczone na pendrivie nagrania posesji gdzieś zagubiła - pisze pan Michał". - Przecież pan Michał mógł je skopiować przed oddaniem policji...

REKLAMA

# Mieszkaniec2

06.02.2021 22:06

Coś na temat ich pracy wiem... byłem pokrzywdzony przestępstwem, sprawa co prawda trafiła do sądu, ale pisma kierowane przez policjantów z wieliszewa do sądu to porażka błędy merytoryczne nie wspominając o ortograficznych. Pewnie gdyby nie mój upór i znajomość prawa to tez by umorzyli, bo po co się przemęczać . Szkoda słów....

# mieszkaniec_3

06.02.2021 23:10

#Chihau napisał(a) 06.02.2021 21:47
"Policja tak się przyłożyła do sprawy, że zabezpieczone na pendrivie nagrania posesji gdzieś zagubiła - pisze pan Michał". - Przecież pan Michał mógł je skopiować przed oddaniem policji...
Nagranie pochodzi z monitoringu gminnego, nie prywatnego, stąd prośba o pokazanie nagrania, którego "w posiadaniu są" funkcjonariusze.

Marzenabe

07.02.2021 13:57

Niestety taką mamy policję, osoby które stać często biorą usługi prywatnych detektywów. Niestety usługi są drogie. Znajoma korzystała z biura http://www.agencjatemida.pl ja na szczęście nie miałam jeszcze potrzeby i mam nadzieje że nie będę miała.

REKLAMA

Marzenabe

07.02.2021 13:58

#Chihau napisał(a) 06.02.2021 21:47
Jak może policja cokolwiek zgubić coś okropnego...

# Chihau

07.02.2021 15:05

#mieszkaniec_3 napisał(a) 06.02.2021 23:10
Nagranie pochodzi z monitoringu gminnego, nie prywatnego, stąd prośba o pokazanie nagrania, którego "w posiadaniu są" funkcjonariusze.
Z treści artykułu to nie wynika.

# Czy_zamieszkać?

07.02.2021 18:59

Po przeczytaniu artykułu i komentarzy odnoszę wrażenie, że policja w Wieliszewie traktuje "klientów" na zasadzie "mnie i mojej rodziny to nie dotyczy, więc mam to w duuuuu....żym poważaniu. Czy wobec tego, pod względem zapewnienia bezpieczeństwa, warto tu się budować, osiedlać, zamieszkać ? (pytanie retoryczne). ŻYCZĘ "SUKCESÓW" WÓJTOWI I POLICJI W ROZWOJU GMINY !!!! Sarkazm, bo przecież zapewnienie bezpieczeństwa jest jednym z fundamentów rozwoju.

REKLAMA

# kobieta

20.04.2021 21:04

Jak złodziej opowie się że jest zwolennikiem POstKOmuny to Policja PISowska go zamknie a POstalinowska mafia w togach czyt. kasta go uniwinni
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuLegionowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Kambukka Olympus
Kambukka Lagoon

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024