Forum › Legionowo i Jabłonna
# Marian 06.02.2021 21:10 |
|
Pisowska milicja teraz nie ma czasu bo ściga opozycję. Dajcie jej spokój. Zresztą jak złapie złodzieja i okaże się że złodziej z PIS to tylko kłopoty będą mieć. Oni tylko potrafią kobiety bić. Złodziei się boją bo przecież taki może oddać. Pozwalniać nierobów - dać broń ludziom. Sami się lepiej obronią.
|
# Marianna 06.02.2021 21:45 |
|
#Marian napisał(a) 06.02.2021 21:10 Czy miejscowi żule podejmujący się kradzieży rzeczy wartych kilka tysięcy złotych i kupujący za to wódkę są członkami Prawa i Sprawiedliwości? Boże, jacy ludzie potrafią być śmieszni w swojej naiwności!okaże się że złodziej z PIS |
# Chihau 06.02.2021 21:47 |
|
"Policja tak się przyłożyła do sprawy, że zabezpieczone na pendrivie nagrania posesji gdzieś zagubiła - pisze pan Michał". - Przecież pan Michał mógł je skopiować przed oddaniem policji...
|
# Mieszkaniec2 06.02.2021 22:06 |
|
Coś na temat ich pracy wiem... byłem pokrzywdzony przestępstwem, sprawa co prawda trafiła do sądu, ale pisma kierowane przez policjantów z wieliszewa do sądu to porażka błędy merytoryczne nie wspominając o ortograficznych. Pewnie gdyby nie mój upór i znajomość prawa to tez by umorzyli, bo po co się przemęczać . Szkoda słów....
|
# mieszkaniec_3 06.02.2021 23:10 |
|
#Chihau napisał(a) 06.02.2021 21:47 Nagranie pochodzi z monitoringu gminnego, nie prywatnego, stąd prośba o pokazanie nagrania, którego "w posiadaniu są" funkcjonariusze."Policja tak się przyłożyła do sprawy, że zabezpieczone na pendrivie nagrania posesji gdzieś zagubiła - pisze pan Michał". - Przecież pan Michał mógł je skopiować przed oddaniem policji... |
Marzenabe 07.02.2021 13:57 |
|
Niestety taką mamy policję, osoby które stać często biorą usługi prywatnych detektywów. Niestety usługi są drogie. Znajoma korzystała z biura http://www.agencjatemida.pl ja na szczęście nie miałam jeszcze potrzeby i mam nadzieje że nie będę miała.
|
Marzenabe 07.02.2021 13:58 |
|
#Chihau napisał(a) 06.02.2021 21:47 Jak może policja cokolwiek zgubić coś okropnego..."Policja tak się przyłożyła do sprawy, że zabezpieczone na pendrivie nagrania posesji gdzieś zagubiła - pisze pan Michał". - Przecież pan Michał mógł je skopiować przed oddaniem policji... |
# Chihau 07.02.2021 15:05 |
|
#mieszkaniec_3 napisał(a) 06.02.2021 23:10 Z treści artykułu to nie wynika.Nagranie pochodzi z monitoringu gminnego, nie prywatnego, stąd prośba o pokazanie nagrania, którego "w posiadaniu są" funkcjonariusze. |
# Czy_zamieszkać? 07.02.2021 18:59 |
|
Po przeczytaniu artykułu i komentarzy odnoszę wrażenie, że policja w Wieliszewie traktuje "klientów" na zasadzie "mnie i mojej rodziny to nie dotyczy, więc mam to w duuuuu....żym poważaniu. Czy wobec tego, pod względem zapewnienia bezpieczeństwa, warto tu się budować, osiedlać, zamieszkać ? (pytanie retoryczne). ŻYCZĘ "SUKCESÓW" WÓJTOWI I POLICJI W ROZWOJU GMINY !!!! Sarkazm, bo przecież zapewnienie bezpieczeństwa jest jednym z fundamentów rozwoju.
|
# kobieta 20.04.2021 21:04 |
|
Jak złodziej opowie się że jest zwolennikiem POstKOmuny to Policja PISowska go zamknie a POstalinowska mafia w togach czyt. kasta go uniwinni
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.