REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# qvertz

22.04.2020 15:47

Oni tu o wakacjach, a nie wiadomo, czy będzie co do gara włożyć. Zamiast na głupie wakacje, w tym roku oszczędzać trzeba na trudne czasy. Bo zima wcale nie będzie taka lekka jak poprzednia.

# Hania34

22.04.2020 17:02

Ludziom wszystko przeszkadza. Osobiście wolałabym, gdyby mój syn grał w piłkę przed blokiem niż chodził w dziwne miejsca. Ma smartwatch z gps- https://www.calmean.com/ i okazuje się, że bywa w miejscach, do których nie wolno mu chodzić. I co zrobić w tym przypadku?

# zdenerwowana

23.04.2020 09:58

Wolałabym dziecko, dziecko jeszcze można wytłumaczyć brakiem rozumku. Nade mną niestety "tupie kopytami" około 40-letni sąsiad, całe dnie. Wstaje o 9:30 i tak do 1. Autentycznie, nic tego nie zagłusza. A w domu pracuję, uczę się... Rozmowy z nim nie pomagają, bo on nie będzie latać. Tylko nie musi dudnić piętami, aż sufit drży, można używać kapci. Dziś jestem w biurze i odpoczywam od tego hałasu.

REKLAMA

# Lanie na śniadanie

23.04.2020 17:18

#Hania34 napisał(a) 22.04.2020 17:02
Ludziom wszystko przeszkadza. Osobiście wolałabym, gdyby mój syn grał w piłkę przed blokiem niż chodził w dziwne miejsca. Ma smartwatch z gps- https://www.calmean.com/ i okazuje się, że bywa w miejscach, do których nie wolno mu chodzić. I co zrobić w tym przypadku?
Poproś męża, żeby użył paska od spodni. Jeżeli dziecko jest normalne, zazwyczaj ta metoda pomaga.

# Po co te nerwy?

23.04.2020 17:20

#zdenerwowana napisał(a) 23.04.2020 09:58
Wolałabym dziecko, dziecko jeszcze można wytłumaczyć brakiem rozumku. Nade mną niestety "tupie kopytami" około 40-letni sąsiad, całe dnie. Wstaje o 9:30 i tak do 1. Autentycznie, nic tego nie zagłusza. A w domu pracuję, uczę się... Rozmowy z nim nie pomagają, bo on nie będzie latać. Tylko nie musi dudnić piętami, aż sufit drży, można używać kapci. Dziś jestem w biurze i odpoczywam od tego hałasu.
Proponuję zamontować warstwę wygłuszającą na suficie.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni