Forum › Warszawa
# qvertz 22.04.2020 15:47 |
|
Oni tu o wakacjach, a nie wiadomo, czy będzie co do gara włożyć. Zamiast na głupie wakacje, w tym roku oszczędzać trzeba na trudne czasy. Bo zima wcale nie będzie taka lekka jak poprzednia.
|
# Hania34 22.04.2020 17:02 |
|
Ludziom wszystko przeszkadza. Osobiście wolałabym, gdyby mój syn grał w piłkę przed blokiem niż chodził w dziwne miejsca. Ma smartwatch z gps- https://www.calmean.com/ i okazuje się, że bywa w miejscach, do których nie wolno mu chodzić. I co zrobić w tym przypadku?
|
# zdenerwowana 23.04.2020 09:58 |
|
Wolałabym dziecko, dziecko jeszcze można wytłumaczyć brakiem rozumku. Nade mną niestety "tupie kopytami" około 40-letni sąsiad, całe dnie. Wstaje o 9:30 i tak do 1. Autentycznie, nic tego nie zagłusza. A w domu pracuję, uczę się... Rozmowy z nim nie pomagają, bo on nie będzie latać. Tylko nie musi dudnić piętami, aż sufit drży, można używać kapci. Dziś jestem w biurze i odpoczywam od tego hałasu.
|
# Lanie na śniadanie 23.04.2020 17:18 |
|
#Hania34 napisał(a) 22.04.2020 17:02 Poproś męża, żeby użył paska od spodni. Jeżeli dziecko jest normalne, zazwyczaj ta metoda pomaga.Ludziom wszystko przeszkadza. Osobiście wolałabym, gdyby mój syn grał w piłkę przed blokiem niż chodził w dziwne miejsca. Ma smartwatch z gps- https://www.calmean.com/ i okazuje się, że bywa w miejscach, do których nie wolno mu chodzić. I co zrobić w tym przypadku? |
# Po co te nerwy? 23.04.2020 17:20 |
|
#zdenerwowana napisał(a) 23.04.2020 09:58 Proponuję zamontować warstwę wygłuszającą na suficie.Wolałabym dziecko, dziecko jeszcze można wytłumaczyć brakiem rozumku. Nade mną niestety "tupie kopytami" około 40-letni sąsiad, całe dnie. Wstaje o 9:30 i tak do 1. Autentycznie, nic tego nie zagłusza. A w domu pracuję, uczę się... Rozmowy z nim nie pomagają, bo on nie będzie latać. Tylko nie musi dudnić piętami, aż sufit drży, można używać kapci. Dziś jestem w biurze i odpoczywam od tego hałasu. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.