REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

# Pokorny

01.10.2012 22:55

Nie widzę w tych formach graficznych niczego zdrożnego. Dlaczego autor nie protestuje przeciwko stawianiu 15- metrowych krzyży bez konsultacji z mieszkańcami, wyświęcanie każdego nowego wychodka przez księży i generalnie wprowadzanie wrażenia, ze żyjemy w średniowiecznej tępocie i ciemnocie?

# Dhaki

02.10.2012 00:19

Zgadzam się w pełni z "przedmówcą". Dodam od siebie, ze to bardzo fajne malunki.

# Pereiro

02.10.2012 00:34

Mam wrażenie, że tu nie chodzi o subiektywne odczucia estetyczne, a o zachowanie pewnych form. Nikt nie zapytał mieszkańców ani kupców płacących czynsz za powierzchnię w pawilonie o to, czy chcą jakichkolwiek (ładnych czy brzydkich) malunków na ścianach. I jeszcze raczyli to nazwać oddolną inicjatywą. Śmiechu warte. Tłusta odleciała już dawno. Obecnie przebywa na Marsie.

REKLAMA

# Ewa

02.10.2012 02:18

Piękny budynek, nowoczesna forma elewacji. Czy ma Pan kontakt do artystów, dam im jeszcze kilka budynków do malowania.
Taka elewacja jest dużo ciekawsza niż szaro - burze elewacje budynków osiedli z wielkiej płyty.

# montmartczyk

02.10.2012 09:06

I tak właśnie wygląda dyskusja o pojmowaniu i przestrzeganiu prawa w Polsce.
Po prostu mnie się podoba!, a że nikt nie pytał właściciela, czy życzy sobie zamazania ścian (nawet jeżeli dzielo jest przepiękne), to nie ma znaczenia i nikogo nie obchodzi. Własnie takie podejście do prawa stawia nas w rzędzie troglodytów.
No i dlaczego autor zamiast interesować się tym, nie pisze np. o czymś innym. To też przepiękny i logiczny argument.

# Makaes

02.10.2012 16:50

Właśnie, że pytali właścicieli knajpy która znajduje się w budynku, w każdym razie byłem przy takiej rozmowie.
A Pan radny duby smalone bredzi, budynek został cały odnowiony, i wygląda znacznie ciekawiej niż szarobury klocek którym był wcześniej

REKLAMA

# podobamisie

02.10.2012 19:18

Pozwolę sobie zaznaczyć, że "białe ściany" to wielka przesada:)
Oczywiście, o gustach się nie dyskutuje:)

# Bemowianin

07.10.2012 09:20

Jak sobie wyobrażacie dwudniowe malowanie budynku bez zgody właściciela przez około 30 osób? Do tego dofinansowane jeszcze przez Urząd Miasta?
Oczywiście, że temat był uzgodniony z właścicielem i dzierżawcami, którzy po długich konsultacjach ustalili zasady: żadnych tematów religijnych, politycznych i kibicowskich.

# mmm

19.10.2012 14:41

ja bym się ucieszyła, że za darmo mam takie fajne ozdoby na ścianie, a trawa odrośnie, bez przesady z tą dewastacją, no i to nie jest graffiti...

REKLAMA

# kasyn

25.10.2012 00:41

takie graffiti jest super!

# Gra

25.10.2012 01:24

Bardzo mi się podoba :)

# Tomek

09.08.2013 15:32

to nie jest graffiti tylko http://www.kampet.pl !

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025