REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

# mama z bemowa

24.05.2013 22:50

dokładnie rok temu, kiedy moje dziecko nie dostało się do przedszkola publicznego przeczytałam podobny artykuł na temat Bemowa; przez rok nie otworzona żadnego przedszkola itp. na Bemowie; a ja straciłam zaufanie do władz dzielnicy zbyt łatwo obiecujących;
w tym roku dziecko dostało się do przedszkola w innej dzielnicy; jeśli miejsca powstaną to świetnie za dwa lata wysyłam do przedszkola kolejne dziecko ;)
na razie jednak radze wszystkim duży sceptycyzm

# mama 4-latka

05.06.2013 21:15

Wreszcie zaczyna się dziać coś pozytywnego w temacie ciągłego braku miejsc w przedszkolach na Bemowie, ale widzę wszyscy skupiają się na dzieciach, które dopiero będą zaczynać edukację przedszkolną. A co z dziećmi, które nie dostały się do publicznych przedszkoli w poprzednich 2, 3 - latach i rodzice zostali zmuszeni do posłania dzieci do przedszkoli prywatnych, by nie siedziały w domu?
Jak Ratusz Bemowo ma zamiar rozwiązać tę sprawę, by ulżyć nam rodzicom w kosztach za przedszkola prywatne? Dzieci są już zaklimatyzowane w swoich przedszkolach i wielkim błędem byłoby dokonywać teraz rewolucji z przenoszeniem ich do przedszkoli publicznych. Skoro można było wziąć się za ten problem teraz, to prosimy wesprzeć i nas. To nie nasz wina, że dzielnica Bemowo obudziła się z problemem dopiero teraz......

# nietopeerek21

01.08.2013 12:30

YYYYYYYYYYYY, przepraszam bardzo ale ,gdzie jest to przedszkole na ul. kaliskiego 31???!!!!bo właśnie stamtąd wracam i tam nic nie ma oprócz jakiegoś budynku ze starymi sklepami Placu zabaw ni sladu.

REKLAMA

# Putora

15.08.2013 20:37

....byłem na terenie - budowy pod koniec lipca --- jeden pracownik zrywał płytki ze schodów a drugi patrzył na niego. Zapytani czy to tutaj będzie Przedszkole odpowiedzieli -- tak.....z lekkim uśmiechem, plac zabaw ma być podobno gdzieś między drzewami....ale to jeszcze odległa przyszłośc.Moim zdanie robią z nas pośmiewisko
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą